anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

BVBogdan
Explorator
Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020
Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.
Voi ce informatii aveti?
Multumesc.
PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)
392 Răspunsuri 392

teacher_
#StarMember

Din păcate și eu sunt dezamăgit de decizie, dar nu e vina Orange neapărat... Din ce știu, sunt scoase din grila Telekom, și cum Orange merge pe infrastructura Telekom la cablu, suntem cumva victime colaterale. Nu știu dacă și la satelit se aplică! Tu ce fel de televiziune ai?

https://www.stiripesurse.ro/dezastru-pentru-abonatii-telekom-si-nextgen-portofoliul-dicovery-cu-canalele-eurosport-si-cele-de-documentare-nu-mai-sunt-disponibile_1416692.html

Razvan
#StarMember
Da, e foarte probabil sa fie scoase din grila Orange de pe CATV (infrastructura Telekom România Communications), decizie datorată în principal datorită grupului Discovery care a scumpit pachetul la ultima negociere. Asa au procedat și în 2012 și au fost zburați de RDS, probabil după o perioada se vor introduce măcar canalele Eurosport. Ei mizează pe latura sentimentală și aruncă vina pe Telekom.

Jay
Campion certificat

Eu citisem ca ies din grila Telekom.. de Orange n-am auzit nimic inca..

https://www.media-max.ro/animal-planet-discovery-eurosport-ies-din-grila-telekom/

Razvan
#StarMember
De la 1 ianuarie, Eurosport 2 nu va mai fi disponibil pe tv analogica de la digi, tot din cauza Discovery. Era bine sa rămână la francezi, ca nu mai dădea nici 2 bani nicio companie din România pe programele Discovery, care sunt scumpe și lipsite de conținut.

BVBogdan
Explorator
Eu am Global. Incerc sa aflu daca vor fi scoase si din TV GO pentru ca, aparent, cei care au DTH nu vor avea probleme, asa ca sper sa raman cu Eurosport in TV GO. PS1: vad ca deja au aparut Euronews, Nat Geo HD, NG Wild HD, 3 viasat-uri in HD si alte cateva posturi de umplutura... PS2: sper sa nu ne faca vreo surpriza si cu net-ul... Ma astept la tot felul de nenorociri... PS3: standardele Orange nu mai sunt...

TheSpecialist
Maestru
Sa speram ca vor rămâne doar zvonuri. Am trăit deja o dezamagire când au scos NatGeo și NatGeo Wild, dacă dispar și canalele Discovery renunț la televiziune cu totul.

CosEp
Junior
Din grila Telekom vor fi scoase si cred ca se va intampla si la Orange. Asa zic si eu ca am luat o mare teapa ca si eu am doar de 1 luna televiziunea si internetul fix de la Orange. Digi tocmai a renegociat cu Discovery si raman in grila plus ca mai adauga cateva programe.

Razvan
#StarMember
Orange nu avea de unde să știe că Discovery va rezilia contractul de retransmisie cu Telekom.

CosEp
Junior
Corect, nici nu dau vina pe Orange. Poate daca se va finaliza vanzarea Telekom se va schimba ceva dar nu cred.

Miha_Z
#StarMember
Din cate stiu datorita faptului ca nu au ajuns la o intelegere in privinta costurilor cu grupul Discovery -Eurosport, posturile TV vor fi eliminate din grila. Asta este un motiv pentru care inca mai am servicii fixe de la RCS&RDS.

BVBogdan
Explorator
Felicitari! Eu am 6 saptamani de Orange Fix... Am sarit de perioada de proba... CLAR, VOI REZILIA TOT, DIN SUFLET, la sfarsitul perioadei contractuale. M-am incantat la telefon... Deh... 19 ani vechime... Dam inainte. Spor in toate sa ai! AN NOU BUN!!!

Miha_Z
#StarMember
@BVBogdan poate in viitor vor ajunge la un consens si se vor reintroduce posturile grupului Discovery -Eurosport. In 2 ani se pot intampla multe.

Ascary
Campion certificat
In functie si de feedbackurile clientilor Orange va upgrada grila. Sa speram ca se va tine cont de ele.

Vio73
#StarMember
Nu prea are legătură, pentru că e vorba de grila Telekom. Din păcate! Pe satelit vor rămâne canalele Discovery și Eurosport. Orange are o mare piatră de moară legată de gât, atâta timp cât depind de serviciile fixe ale Telekomului, mai ales că ăia nu prea mai au nicio tragere de inimă să facă ceva bun la noi. Dacă ar veni mai repede cu grila lor, ar rupe piața! https://www.orange.ro/love/local/client-orange/ Sunt unul care dețin atât pachetul Love cu fibră, cât și cel rural. E mult mai bună grila TV satelit decât cea pe fibră ( e mai completă), dar e și mai bună cea de fibră proprie ( unde Orange și-a lansat de curând). Hai Orange cu propria televiziune, la nivel național, că ne-am săturat de Telekom!