Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce oferte de retentie/ fidelizare ati primit in aceasta perioada a Sarbatorilor?

Salutare, tuturor!
M-ar interesa ce oferte de retentie/fidelizare (doar cu abonament, fara telefon) ati mai primit in aceasta perioada? Fiind perioada sarbatorilor, ma gandesc ca poate se mai ofera ceva, s-a mai schimbat ceva in ofertele de fidelizare.
Astept raspunsurile voastre impreuna cu oferta primita!
Sarbatori fericite & la multi ani!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Din fericire, cumnata mea a reușit să obțină un preț de 6 euro la abonamentul de 8 euro..și s-a răzgândit cu mutatul la Vodafone...

Exact asta a primit și cumnata mea, cred că a știu să negocieze cu acel consultant, era în ultimele luni de abonament, (avea pe 24 de luni încheiat) și avea un abonament din vechea grila, iar acum are și net in roaming. Oricum, s-a făcut prea mare tam tam negativ cu acea majorare a abonamentelor mici... Cred că acum totul s-a liniștit, și în scurta perioada vom asista la o creștere și din partea Digi, mai ales că nu își mai permit anumite costuri...

Eu am primit o oferta de șase euro, in loc de șapte. Chiar nu ma așteptam. M-au sunat ei și mi-au oferit reducerea. Eu zic ca in condiții foarte bune.

Digi a crescut deja abonamentele anul acesta, nu cred că o vor face din nou.
Sunt curios ce oferte ați primit la trecerea de la PrePay la abonament.

@cocolsh, prin migrare de la prepay la abonament poți primi o reducere de pana la 100 euro (50 euro telefon și 50 euro factura la abonament). Soția a primit o reducere la factura de 20 euro (credit telefon + bonus acumulat) și 50 euro reducere la telefon.

Fiindcă am pachetele Love și Family pe cont, am primit Orange me start 8 la 4 euro lunar (cu 68 gb lunar și voce/sms național nelimitat), pe toată perioada contractuală. Atenție, nu am cerut eu așa ceva, și de aceea cred că e ceva wow. Mulțumesc Orange!

Salut Vio,

Eu stiam ca acest abonament costa 6 euro, 2 euro reducere de la 8 euro pentru ca ai Orange Family. Esti sigur ca ai înțeles corect costul?

Am citit în My Orange ( nu mai știu exact unde), că am 2 euro reducere din Love și 2 din Family. Dar trebuie să ai minim 2 sau 3 Orange ME start 8 pe cont. Nu mai rețin exact.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!