Întrebare fară răspuns

A mai luat cineva împrumut de la Orange Money?

A mai luat cineva împrumut de la Orange Money?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Daca esti interesat(a) de contractarea unui credit, recomandarile mele si ale specialistilor este sa apelezi la produsele de creditare oferite de bancile comerciale si nu la IFN-uri, asa cum este Orange Money.

La Orange Money dobanda este de 14%, in timp ce la bancile comerciale dobanda practicata pentru un credit de nevoi personale este undeva pe la jumatate daca esti deja clientul bancii respective.

Creditul My reserve are într-adevăr niște sume de înapoiat mai mari decât majoritatea oferite de bănci.. probabil se vor reduce sumele, sau se va adopta un sistem de plata in rate in timp...

La IFN, creditul se acordă în condiții mai relaxate decât la băncile comerciale, însă vine cu un cost mai mare și anume Dobânda percepută și DAE mai mari.

Daca esti interesat sa faci un credit, recomandarea mea este sa consulti dobanzile la mai multe banci si de la Orange si apoi sa-l alegi pe cel mai bun pt tine.

Cu siguranță la o bancă (și nu la IFN) vei avea parte de o dobândă și condiții mult mai bune.
Nu te grăbi, testează piața!

Atunci cînd vrei să faci un împrumut testează piața de credite bancare, depinde și de creditul pe care vrei să-l faci pentru că dobînda variază intre 7 si 12% pentru o perioadă de minim 6 luni pînă la 5 ani. Dacă totuși ești interesat revino și vom încerca să te ajutăm cu noi informații actualizate.

Eu am luat împrumut și sunt chiar mulțumită. Mai am puțin și termin. Pui banii pe card și îi retrag ei la data stabilită. Poți folosi cardul și pentru cumpărături. E ok.

Adeverinte de venit si alte dovezi doar pe la banci se mai poarta. Pentru credite mai mici (pana in cateva mii de lei) si mai ales la IFN-uri... CI-ul este mai mult decat suficient.

@Msv, singurul document necesar este actul de identitate. Restul de documente îți sunt puse la dispoziție în orice Orange Shop, in procesul de acordare credit.

Foarte eficienta procedura în condiții de pandemie! ;)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
116 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!