Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

La ce filme vă uitați de Crăciun, din grila Orange TV?

Salut!

Pe lângă lista de cumpărături ați făcut și o listă cu filme la care să vă uitați în această perioadă alături de familie și prieteni? Eu da! Și am pe listă "Santa Buddies" și "Câinele Japonez", pe care apropo îl puteți viziona gratuit în Orange TV Go.

 

Voi ce filme, din grila Orange TV, aveți pe lista de vizionat în perioada aceasta?

 

Sărbători fericite!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Ca majoritatea colegilor, de aproape o luna urmaresc Diva. Toata ziua difuzeaza doar filme cu tematica de Craciun si imi dau o stare de bine.

Am vazut mai multe, si pentru cei mici si pentru cei mai mari, dar Klaus (Netflix) e favoritul pana acum dintre cele de Craciun pe care nu le-am vazut inainte, chiar daca e animatie :)

Discovery are documentare foarte interesante,chiar daca nu ma uit la filme(sunt satul de “Singur acasa si alte reluari an de an) ;)))

De obicei nu am timp să mă uit la TV, iar în perioada sărbătorilor cu atât mai puțin pentru că în ziua de Craciun am avut musafiri, iar a doua zi am fost eu musafir :)

De obicei urmăresc filmele cu tematică de Crăciun; îmi dau o stare de relaxare, multe dintre filme au un final lacrimogen sau ajung într-un punct de cotitură care te ține în stres pînă la final. Chiar dacă le-am mai văzut, de fiecare dată cînd le revăd am aceleași emoții.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!