Întrebare fară răspuns

La ce filme vă uitați de Crăciun, din grila Orange TV?

Salut!

Pe lângă lista de cumpărături ați făcut și o listă cu filme la care să vă uitați în această perioadă alături de familie și prieteni? Eu da! Și am pe listă "Santa Buddies" și "Câinele Japonez", pe care apropo îl puteți viziona gratuit în Orange TV Go.

 

Voi ce filme, din grila Orange TV, aveți pe lista de vizionat în perioada aceasta?

 

Sărbători fericite!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Si eu ma uit de saptamani intregi la filmele de pe Diva, desi pe unele le-am mai vazut si le recunosc de la primele imagini. :) Sunt frumoase, linistite, ca niste basme pt adulti....decat sa ma uit la toate ciudatenile de genul Stapanul inelelor si altele de genul asta, prefer basmele. :)
"Cainele japonez" l-am vazut la cinema, e ok, dar nu mai am starea sa-l mai vad o data.

Mă uit în general la canalele AMC și Paramount Chanel, dar mai dau fuga și pe la canalele Discovery. Orange are o diversitate de canale, de unde poți alege ce ți se potrivește.

Buna Mihaela C,

A Christmas Carol mini serie pe HBO GO si Gray's Anatomy sezonul 16 de pe Orange TV GO.
Altele vor fi alese pe parcurs.

Mi-am propus sa ma uit la filme SF pe Netfix și Hbogo, nu știu însă cât voi reuși, deoarece în general filmele mă plictisesc și adorm la ele.

Am terminat aseară Clanul Soprano integral, am inceput Sora Jackie .
Înainte urmărisem integralele Castle Rock, Creatura din mlaștină, La casa del papel si The walking dead .
HBO Go .
Crăciun fericit comunitate !

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Eu mă uit pe geamul mașinii căci încă mai am mult drum până acasă. Acum vin din străinătate!!! Crăciun fericit tuturor!!!!

Orice e difuzat pe Diva! In afara de stiri, si alelea foarte rar, nu schimb canalul. Mi-am propus insa sa ajung la cinema la "Maria, Regina Romaniei". L-a vazut cineva? Opinii?

Arsaluis
Arsaluis

Arsaluis

User level
Nivel
1
302 / 750
puncte
Custom field 2
Arsaluis

@arsaluis, da, am fost la cinema in noiembrie. Merită văzut, prezintă în mod detaliat perioada post primul război mondial, când regina se lupta cu marile puteri ca România să își recapete teritoriul pierdut în urma tratatul de pace de după, când a fost obligată sa plătească daune mari.

In perioada asta Diva a fost postul favorit. Fie ca am fost acasă, ori pe drum spre servici, am profitat la maxim. Filmele cu tematica de Crăciun îmi dau o stare de bine, ma transpun și ma fac sa trăiesc altfel Crăciunul

Speram sa văd Piratii din Caraibe. Nu au fost in grila din acest sfârșit de an. :(

Tina
Tina

Tina

User level
Nivel
3
3262 / 5000
puncte
Custom field 2
Tina

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!