Întrebare fară răspuns

Telefoane HUAWEI cu diagonala de peste 7 inch

Doresc telefoane Huawei pe piata orange cu diagonala de peste 7 inch

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dacă va exista interes si vor fi cereri, probabil vor aduce.. Nu cred ca aduce nimeni dispozitive doar pentru a le tine pe stoc.. :)
Sunt curioasă daca vor răspunde multe persoane care sunt de aceeasi parere ca si tine..

Si mie imi place telefoanele cu diagonala mare, cele echilibrate ca dimensiuni, nu cele prea lungi si inguste, dar ce doresti tu sunt deja tablete.

Depinde de numarul de cereri care vor fi pe piata. Daca vor aparea destui doritori, fii sigur ca vor aparea si oferte!

alex.sc04
alex.sc04

alex.sc04

User level
Nivel
1
184 / 750
puncte
Custom field 2
alex.sc04

Dar ce faci cu un asemenea ecran de mare? Eu personal dețin un 6,8inch și deja nu este comod de folosit plus că nici în buzunar nu este prea ușor de transportat!

Probabil că prin China exista, dar repet, este foarte infinit un astfel de telefon! Sincer nu prea mai este telefon, mai degrabă o tableta în toată regula sau un fablet.

E mult prea mare un ecran de 7 inci dar probabil că vor apărea și asemenea modele de la Huawei.
Anul viitor va fi anul terminalelor cu 5G și cred că vom avea parte și de ecrane gigant :)))))

Până acum câțiva ani orice ecran mai mare de 5,5 inch era considerat fablet, acum telefoanele au ecrane mai mari decât tabletele din trecut :) Este adevărat că și telefoanele au devenit mai compacte și mult mai performante.

Cam ce-i peste 7" e tableta :) Diferenta o face totusi bateria si constructia deviceului. Bateria la tablete e mai mare in orice caz ,ca si dimensiunea tabletei. Telefonul este mai compact chiar daca dimensiunea ecranului e aceeasi ca a unei tablete,este practic tot un ecran,tableta avand totusi margini pentru folosirea mai comoda cu doua maini.

Asta este trendul Ecran mare,si lizibil. Acele persoane care vor sa tina un telefon de cordeluta au o pleta mare. In prezent au ascendent telefoanele cu ecrane generoase, pentru ca este un device complex. De ce credeti ca se fabrica telefoane cu ecran pliabil? De moft?
Tableta este tableta, telefonul este telefon. Chiar daca are ecran mare, telefonul este totusi telefon, nu tableta. Sunt caracteristici diferite, intrebuintari diferite. Sa nu amestecasm device-urile.
Telefonul a depasit limitarea doar la a comunica cu cineva. Este o masinarie complexa. dar NU ESTE TABLETA, doar penru ca are ecranul mai mare. Neduneririle unora sunt fara argument. Doar ca lor nu le sta in mana, nu inseamna ca aceste modele cu ecran mare nu au cautare. De ce credeti ca se fabrica telefoane cu ecrane pliabile? Ca sa ramana pe stoc?
TABLETA ESTE TABLETA SI TELEFONUL ESTE TELEFON. PUNCT!.
Fiecare are functii diferite, logica diferita. Tableta nu este un telefon cu ecranul mai mare si telefonul nu este o tableta cu ecranul mai mic Cu tot respectul, nu este corect sa dezinformam cumparatorii.

Carpinisan
Carpinisan

Carpinisan

User level
Nivel
0
31 / 100
puncte
Custom field 2
Carpinisan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!