Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce reprezintă update-ul pentru setările de rețea Orange de la versiunea 39 la 40.1?

Am văzut recent pe iOS un update de networking settings pentru orange a trecut de la versiunea 39 la 40.1.
Nu găsesc nimic legat de asta și as dori sa știu la ce sa făcut upgrade.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Update-ul pentru setariile de retea de la versiunea 39 la 40.1 aduce imbunatatiri ale serviciului Ro-Alert.

Orange Assistant
Orange Assistant

Orange Assistant

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
Orange Assistant

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Se poate sa fi fost un upgrade general, o îmbunătățire a serviciilor, poate a apelurilor vowifi sau VoLTE, pentru că era cineva aici în comunitate care spunea că este o problemă cu acele apeluri pe anumite dispozitive iOS....

Poate se referă la noile funcții disponibile lansate odată cu tehnologia 5G și anume Number share. Zilele trecute, după un update pe Apple watch, spunea un utilizator că îi funcționează noile servicii.

Salut @Sosoinet,
‏‏‎ ‎
Conform Apple, actualizările configurărilor pentru operator permit operatorului de telefonie să actualizeze rețeaua operatorului și configurările aferente, pentru a îmbunătăți performanța și conectivitatea la rețeaua celulară.
De asemenea, actualizările configurărilor pentru operator pot adăuga suport pentru caracteristici precum VoLTE sau Wi-Fi Calling. Pentru mai multe informații privind actualizările configurărilor pentru operator, contactează operatorul de telefonie.
‏‏‎ ‎
Cu alte cuvinte, acesta actualizare se asigura ca dispozitivul dvs. se conectează și comunică cu rețeaua de transport și cu oricare alte servicii conexe.
‏‏‎ ‎
Actualizările sunt utilizate în mare parte pentru a adăuga funcții noi sau pentru a îmbunătăți performanța. Acest lucru poate include adăugarea de asistență pentru actualizările efectuate la rețeaua unui operator mobil sau lansarea de noi funcționalități, cum ar fi voice-over-LTE, care promite să ofere apeluri vocale ce se aud mult mai bine.
‏‏‎ ‎
Actualizările pot fi de asemenea folosite pentru a remedia o problemă. De exemplu, o actualizare a operatorului a fost emisă după ce a fost găsit un bug pe iPhone 5s ce folosea cartela Verizon care a determinat ca telefonul să utilizeze date mobile în timp ce era conectat la o rețea Wi-Fi.
‏‏‎ ‎
O altă instanță în care poate apărea o actualizare a setărilor operatorului de transport este atunci când schimbați cartelele SIM. Să presupunem că ați folosit un iPhone deblocat în rețeaua Vodafone și decideți să treceți la Orange. IPhone-ul dvs. va trebui să își actualizeze setările operatorului de retea, astfel încât dispozitivul să funcționeze cu noul furnizor. Același lucru este valabil dacă călătoriți in afara și doriți să utilizați o cartelă SIM locală pentru a economisi bani.
‏‏‎ ‎
Actualizarea se poate întâmpla automat după introducerea noii cartele SIM. În caz contrar, puteți merge la "Setări -> General -> Despre" pentru a verifica manual.
‏‏‎ ‎
Întrucât aceste actualizări tind să aibă dimensiuni mai mici decât actualizările majore ale sistemului, procesul de actualizare ar trebui să fie mai rapid, deci nu trebuie să fiți deconectat de foarte mult timp.
‏‏‎ ‎
Aceste tipuri de actualizari se regasesc si pe device-urile cu Android, chiar eu am primit o astfel de actualizare pe telefonul meu Huawei Mate 20 Pro.
‏‏‎ ‎
Daca doresti sa afli ce s-a schimbat cu acest update, poti sa faci o solicitare in sectiunea Contact de pe site-ul http://www.orange.ro pentru a primi mai multe detalii.
‏‏‎ ‎
Sper ca ti-au fost de ajutor aceste informatii, iar daca ai si alte intrebari despre acest subiect le poti adresa aici.
Numai bine!

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Salut! Update-ul pentru setariile de retea de la versiunea 39 la 40.1 aduce imbunatatiri ale serviciului Ro-Alert.

Orange Assistant
Orange Assistant

Orange Assistant

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
Orange Assistant

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!