anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Păreri despre laptopurile oferite în rate la abonamentul de internet

alex_sc04
Junior entuziast
Ce părere aveți despre ratele oferite la laptopurile din promoție? Doar mie mi se par prețurile puțin cam "umflate" pt specificațiile lor?
16 Răspunsuri 16

Razvan
#StarMember
Orice produs luat în rate este deobicei mai mare, ca să justifice dobânda achitată în timp îndelungat. În general, la operatori produsele sunt mai scumpe, ca să ți se ofere un discount mai mare la abonament de internet. Avantajul ratei la operator este ca scapi de filtrul băncii și de hârtiile care trebuie sa le transmiți în verificarea solvabilității debitului, dar vine cu un dezavantaj un preț mai ridicat. Din punctul meu de vedere, este o situație win-win, însă fiecare își face socotelile, dacă consideră că are nevoie de acel produs pe loc și nu mai poate să strângă suma necesară achiziționării unui produs electronic, îl poate lua în rate ca să fie mai ușor de decontat din bugetul propriu/al familiei. Cu titlu de exemplu, poți să ne spui, ce anume te interesează în mod special?

teacher_
#StarMember
Eu ca să fiu sincer am luat o tableta in rate pe factură și am fost foarte mulțumit de conditii. Nu am ajuns să plătesc foarte mult la ea, in condițiile in care am luat-o cu 1200 de lei, iar acum la eMag este la 1900... Ok, plus costul abonamentului, dar oricum îmi făceam abonament, deci aveam acei bani de cheltuit... Mai poți recupera la banii pe care-i plătești pe valoarea abonamentului, care poate fi negociată, poți câștiga la 2-3 euro pe lună...

FaraUnID
Campion certificat
1. Sistemul de achizitie in rate reprezinta o loterie pentru ca pe toata perioada de derulare creditului se pot intampla multe: Poti ramane fara servici, poti suferi un accident de munca din care sa rezulte incapacitate de munca, invaliditate sau chiar deces. 2. Pe piata de IT&C produsele se devalorizeaza extrem de rapid ca urmare a faptului ca, in medie, la fiecare 3 luni apare un produs nou, iar pentru cel vechi pretul scade cu cca 25% - 30%. 3. Preturile din magazinul online Orange sunt peste preturile medii din piata, preturi practicate de magazinele concurente. 4. Abonamentele Orange Net sunt depasite rau de tot dpv al resurselor comparativ cu ce primesti in optiunile de intenet prepay.

teacher_
#StarMember
@FaraUnID, eu am 30 GB+30GB bonus de net pe toată perioada contractuală. Mie personal îmi ajunge, pentru că mă uit doar la câteva filme, seriale și navighez pe net seara. Îmi place că pot sa iau routerul unde vreau, e mic și încape peste tot, bateria mă ține cam 6 ore, in funcție și de câți se conectează (până la 10 persoane) are viteza buna, este 4G+ și eu personal îl găsesc foarte util, și din cauză că unde stam noi momentan nu este semnal bun, fiimd zona de blocuri... Doar acel router are semnal 4G+.

Miha_Z
#StarMember
Intr-adevar pretul unui produs in rate poate fi mai mare, dar e o varianta buna atunci cand nu dispui de toti banii si ti-l doresti.

FaraUnID
Campion certificat
@teacher_ Si eu detin acelasi model de HotSpot WiFi, doar ca eu utilizez prepay si am activata optiunea de internet prepay de 6 euro care-mi ofera 12 GB + 50 GB trafic de intenet national. Fara batai de cap si fara sa stau legat 24 de luni.

teacher_
#StarMember
Ai perfecta dreptate, doar că abonamentul meu este pe persoană juridică, și e mai rezonabil pentru mine. In plus, de 3-4 ori pe an sunt plecat în Europa, și îmi place că are net in roaming abonamentul meu...

Vio73
#StarMember
Laptopurile din ofertă cred că îți sunt oferite cu ajutorul unor abonamente de date. Din păcate, nu oferă o gamă variată, de unde să poți alege. Mai repede și mai ieftin iei o tabletă!

Ascary
Campion certificat
Plus ca acum o tableta buna suplineste cu brio orice laptop,e mai comoda iar bateria tine mult mai mult.

Jay
Campion certificat
Depinde pentru ce-i trebuie laptop-ul.. sunt lucruri pe care o tableta nu le poate face.. asa ca nu merge recomandarea cu tableta in toate cazurile.. Mie, de exemplu, imi trebuie la facultate, nu prea as avea ce face cu tableta.. Si, vreau un laptop ieftin si bun :D.. In rate, mereu va fi mult mai scump.. acum, depinde care sunt prioritățile si cat este de urgență achiziția..

Ascary
Campion certificat
Pentru urgenta merge si un laptop second-hand mai ieftin,fluid sa fie si sa duca softurile obisnuite fiindca nah,editare foto-video pe bani putini nu merge 🙂

Tina
Cunoscător certificat
Am cumpărat cu ani in urma un mini laptop de la Orange. Funcționează și acum, nu am avut nici măcar o mică problema. L-am luat in rate, foarte simplu, fără bătăi de cap. Acum, partea cu prețul este alta chestiune. Da, prețurile sunt, de regula, mai mari. Asta dacă nu ai norocul sa gasesti o oferă. Dacă nu te grabesti, eu zic sa aștepți sa apăra o reducere și apoi sa cumperi. Poate beneficiezi și de programul de fidelizare, ca sa mai reduci puțin costul.

Vio73
#StarMember
Este și o zicală: ieftin și bun, nu există! Pe de altă parte, nu poți da foarte mulți bani pe un produs pe care îl poți lua de la alții mult mai ieftin, decât dacă beneficiezi de oferte mai bune la abonamente sau alte bonusuri/reduceri. La Orange poți avea prețuri foarte bune la produse și/sau abonamente, dacă ai pachete de servicii.

Tina
Cunoscător certificat
Vio, spuneam ca prețurile sunt mai mari decât la magazinele de profil, gen Altex. Adică același produs poate fi mai ieftin cu câteva sute de lei la astfel de magazine. Dar cumulat cu reduceri, un abonament mai convenabil, program de fidelizare, poate cumpara un produs la un pret avantajos și de la Orange. Dar la liber, prețul este mai mare.