anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se mai poate reactiva un abonament orange reziliat?

Buna seara.
Am un abonament care a fost reziliat pentru neplata și ma întrebam daca îmi plătesc facturile restante se mai poate reactiva cumva ?
Multumesc !
22 Răspunsuri 22

teacher_
#StarMember
Daca abonamentul este reziliat, înseamnă că nu se mai poate face nimic... Ca să poți încheia un alt contract, va trebui sa plătești datoriile restante pentru primul abonament, și eventual poți să îți păstrezi numărul, daca nu a fost alocat altcuiva... "Rezilierea unui contract presupune încetarea raporturilor contractuale între părţi şi, implicit, încetarea prestaţiilor între aceştia."

Razvan
#StarMember
De cât timp a fost închis abonamentul, dacă îl achiți a 2/3 zi după ce serviciul a fost desființat este posibil să se poate reactiva.

Ieri a fost reziliat

delfinas
#StarMember
Sunt mai multe facturi? De ce nu ai incercat sa plătești macar parțial, ca să se vadă că ai bunăvoință? Chiar nu știu dacă poți reactiva abonamentul după ce a fost reziliat, că nu am trecut prin așa ceva...poate doar daca e doar închis pt neplată și nu poți apela, ci doar poți primi apeluri. Oricum, doar cei de la Orange îți pot răspunde la întrebarea asta, doar de ei ține rezolvarea problemei.

Le-am trimis un mail dar cred ca abia luni îmi vor răspunde

Razvan
#StarMember
Ai făcut măcar plata?

Am avut doua facturi neplătite, in total 1100lei pe care am plătit-o astăzi. Doar ca pe lângă suma asta mi-a venit 14000lei de plata (abonamentul fiind pe 24 luni)

teacher_
#StarMember
Ce situație complicată... 14.000 de lei?? Am citit bine? Împărțit la 24 de luni, vine undeva la 583 de lei pe lună... Ce abonament ai avut..?

Exact (140 milioane). Am uitat sa menționez ca abonamentul este pe persoana juridică. Abonamentul a fost unul cu 7 numere, nu mai rețin cum se numește

teacher_
#StarMember
Ok... Atunci trebuie sa ajungi la o înțelegere cu privire la plata acelei sume. Până atunci nu ai nici o șansă să închei altă înțelegere, sunt prea multi bani la mijloc.

Totuși mi se pare absurd sa pună daune contractuale de 8000lei pentru doua luni de neplata..

Razvan
#StarMember
Ce scrie în termeni și condițiile contractului? Probabil sunt penalizări pentru reziliere unilaterala din partea firmei dvs, prin neplata succesivă a două facturi consecutive.

Nu am contractul la îndemâna dar probabil asta este. Așa e când semnezi ca primarul. Eu totuși sper sa pot rezolva cumva cu ei ca nu am nici o problema sa plătesc in continuare abonamentul, sau chiar sa îl plătesc pe tot, dar in nici un caz nu îmi este comod sa arunc 8000lei

Razvan
#StarMember
Sigur găsești vreo soluție. Ai luat legătura cu consultantul dedicat companiei? El ce spune?