Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Pareri despre huawei nova 5t?

Păreri despre huawei nova 5t?

Răspunsuri

Părerea mea este că e un telefon destul de bun, la un preț foarte bun. Are o multitudine de caracteristici deosebite, care le concurează pe cele ale telefoanelor de top. Dacă îți dorești acest gadget, este unul destul de bun în raportul calitate-preț. Succes!

Telefoanele Nova sunt o copie in proporție de 90% după telefoanele din gama P și Mate. În general, telefoanele sunt bine finisate și fiabile în timp. Din ce se spune, niciun telefon nu ar avea gorilla glas la Huawei.

@alex.sc04 bine ai venit în comunitate, ne bucurăm că ești alături de noi!
Deoarece acest topic a mai fost discutat, îl vom închide și vă invităm pe toți să discutăm în continuare despre Huawei Nova 5T aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2158747-huawei-nova-5t-review

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!