Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cartela PrePay neînregistrata in retea

Am cartela orange de peste 8 ani și am fost plecată în afara pentru 4 luni si acum imi zice ca nu sunt înregistrat în rețea. Cum pot face sa folosesc cartela? Are și credit si optiune pe ea.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ai folosit între timp acea cartela? Adică s-au efectuat periodic reîncărcari, apeluri, etc? Ai folosit-o 4 luni in străinătate?
Sugestia mea este sa apelezi Nr unic 300 și să dai seria cartelei unui consultant, poate el te poate ajuta.

După o perioadă mai lungă de neutilizare și expirare a perioadei grație, Orange dezactivează cartele. Din păcate nu cred ca o mai poți activa pe prepay, deoarece numărul intră într-o perioadă de carantină și apoi se alocă aleatoriu pe un alt sim. Ținând cont că ai acel număr de 8 ani, cam singura posibilitate este să-l activezi temporar pe un abonament Orange Me start 8 pe câteva luni și apoi să treci pe prepay. De curiozitate, cât credit mai aveai pe cartelă? P. S. Ai mai putea depune o sesizare din contul tău Orange la Departamentul de Reclamații, poate vei avea noroc să-l reactivezi, însă șansele sunt reduse.

Din păcate, după o perioadă mai lungă de nefolosire, se dezactivează. Ia legătura cu cei de la Serviciul clienți, prin Chat Djingo sau alte căi de comunicare. Succes!

Chiar daca este perioada lunga de inactivitate, cartela intra in perioada de gratie, care poate fi de 360 de zile, deci un an calendaristic. S-ar fi putut să depășească limita rezonabilă de consum pentru SEE, mai ales fiind vorba de 4 luni și atunci au dezactivat cartela...

Daca timp de 3 luni nu primesti sau nu initiezi niciun apel taxabil, cartela SIM prepay va fi dezactivata iti vei pierde numarul de telefon, oferta activa si creditul PrePay.

Sursa - Brosura Ghid de utilizare Orange PrePay

Ok, eu eram curios daca inițiatorul a utilizat acea cartela in străinătate, pentru că în cazul în care nu, atunci a expirat și nu mai are ce să facă decât varianta propusa de @Razvan. Așteptam să revină cu un răspuns :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!