Întrebare fară răspuns

Cartela PrePay neînregistrata in retea

Am cartela orange de peste 8 ani și am fost plecată în afara pentru 4 luni si acum imi zice ca nu sunt înregistrat în rețea. Cum pot face sa folosesc cartela? Are și credit si optiune pe ea.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ai folosit între timp acea cartela? Adică s-au efectuat periodic reîncărcari, apeluri, etc? Ai folosit-o 4 luni in străinătate?
Sugestia mea este sa apelezi Nr unic 300 și să dai seria cartelei unui consultant, poate el te poate ajuta.

După o perioadă mai lungă de neutilizare și expirare a perioadei grație, Orange dezactivează cartele. Din păcate nu cred ca o mai poți activa pe prepay, deoarece numărul intră într-o perioadă de carantină și apoi se alocă aleatoriu pe un alt sim. Ținând cont că ai acel număr de 8 ani, cam singura posibilitate este să-l activezi temporar pe un abonament Orange Me start 8 pe câteva luni și apoi să treci pe prepay. De curiozitate, cât credit mai aveai pe cartelă? P. S. Ai mai putea depune o sesizare din contul tău Orange la Departamentul de Reclamații, poate vei avea noroc să-l reactivezi, însă șansele sunt reduse.

Din păcate, după o perioadă mai lungă de nefolosire, se dezactivează. Ia legătura cu cei de la Serviciul clienți, prin Chat Djingo sau alte căi de comunicare. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Chiar daca este perioada lunga de inactivitate, cartela intra in perioada de gratie, care poate fi de 360 de zile, deci un an calendaristic. S-ar fi putut să depășească limita rezonabilă de consum pentru SEE, mai ales fiind vorba de 4 luni și atunci au dezactivat cartela...

Daca timp de 3 luni nu primesti sau nu initiezi niciun apel taxabil, cartela SIM prepay va fi dezactivata iti vei pierde numarul de telefon, oferta activa si creditul PrePay.

Sursa - Brosura Ghid de utilizare Orange PrePay

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Ok, eu eram curios daca inițiatorul a utilizat acea cartela in străinătate, pentru că în cazul în care nu, atunci a expirat și nu mai are ce să facă decât varianta propusa de @Razvan. Așteptam să revină cu un răspuns :)

@Petronela, care mai este situația cartelei tale?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!