Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Promo Cashback Orange Money

Până la 100 lei înapoi în cont garantat și 10 premii x 1000 €

Fiecare plată cu cardurile Orange Money în orice locație cu terminal POS contactless prin mobile NFC cu telefonul, ceasul sau pe internet, îți poate aduce garantat până la 100 lei sau unul din cele 10 premii de câte 1.000 euro fiecare la tragerea la sorți.

ELIGIBILITATE - Posesorii de carduri de debit Orange Money, Visa Classic sau Platinum, care efectuează tranzacții contactless la POS prin intermediul unui telefon, ceas sau orice tranzacție online cu cardul.

MECANISMUL CAMPANIEI:

  • Fiecare a 10-a plată îți aduce garantat 25 lei în contul Orange Money. În total, în perioada campaniei, poți primi maximum 100 lei;
  • Fiecare plată te înscrie în tragerea la sorți pentru premiul cel mare de 1000 €. În total vor fi 10 premii a câte 1000 €;

Perioada ofertei: 12 Decembrie 2019 - 12 martie 2020

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici https://orange.ro/money/assets/pdf/regulament-campanie-bi...

Sursa - https://orange.ro/money/oferte/index.html#winter

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Singurul motiv pentru care am preferat sa deschid topic nou in loc sa postez pe topicul recmandat de tine este acela ca topicul respectiv are deja marcata o solutie. Avand deja o solutie marcata, se presupune ca scopul topicului respectiv a fost atins.

@FaraUnID & @teacher_, mulțumim pentru postare!
Am adăugat și acest beneficiu nou în soluția topicului existent (https://comunitate.orange.ro/questions/2066838-promotii-clientii-orange-money). Putem continua aici să discutăm doar despre promoția cahsback.

Ce promoție frumoasa, păcat ca încă nu am card Orange Money :D. Urmează în 2020 :)

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Super, e bine că Orange vine în întâmpinarea posibililor clienți și celor existenți cu surprize cuantificabile în bani, la utilizarea cardului Orange Money la cât mai multe tranzacții online și offline.

Nu am vazut nicaieri daca aceasta promotie se cumuleaza sau nu cu promotia de 10% cashback la plata facturilor Orange și reîncărcările PrePay.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!