Întrebare fară răspuns

Noua interfață Help din orange.ro

Salut tuturor!

 

Acum, spre final de an, secțiunea Help din orange.ro a îmbrăcat haine noi! Conținutul cu care v-ați obișnuit deja a fost restructurat pentru a fi mai ușor de urmărit și astfel puteți găsi simplu și rapid informația de care aveți nevoie. În plus, este și Comunitatea Orange prezentă!

 

Ce părere aveți despre noua interfață?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Heeey!! Niice!! Arata bine. Felicitari. Si multumim.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Foarte frumoasa interfața... Eu sunt de părere că, la un moment dat, in decursul timpului sunt necesare îmbunătățiri sau upgrade-uri, mai ales la paginile de internet, care sunt oglinda companiei până la urmă...

Felicitări pentru noua interfață și pentru ca a fost integrată și comunitatea, astfel încât să fie cunoscută de câți mai mulți utilizatori online.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Interfata arata bine pentru vizitatorul uman, pagina este organizata, intuitiva, responsive, infomatia o gasesti relativ usor fara sa dai 'nsepe mii de click-uri, dar dpv tehnic cam lasa de dorit.

Foarte multe inerogari in pagina si implicit timpi mari de incarcare in mod special la vizita de pe terminale mobile si nu o spun eu, o spun rapoartele Google.

Buna @MihaelaC,
‏‏‎ ‎
Este mult mai aerisita aceasta interfata, iar informatiile se gasesc mai repede. Din punctul meu de vedere este si mai user-friendly atat de pe desktop cat si de pe mobil, iar faptul ca este responsive ajuta utilizatorul sa nu fie confuz la utilizarea de pe diverse dispozitive. Am observat aceste schimbari inca de saptamana trecuta pe mobil, chiar ma gandeam sa deschid o intrebare sa discutam pe acest subiect. :)
‏‏‎ ‎
Genul acesta de platforme ar trebui sa fie promovate mai intens catre utilizatori.
Un mesaj scurt in meniul 300 poate sau un sms dupa interactiunea cu cei de la 300, oricum in ultima perioada serviciul 300 e sub asteptarile mele.

Deși nu îmi amintesc foarte bine cum arata cea veche, pot spune despre cea noua ca îmi place mult ca este foarte bine sistemata și găsești foarte ușor tot ce ai nevoie.

Imi place mult asezarea in pagina si imbinarea culorilor alb cu negru. Aceste nuante scot in evidenta cele 3 sectiuni de interes si subramurile lor, precum si Comunitatea Orange care e mai nuantata. Felicitari!

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!