Întrebare fară răspuns

Huawei P40 Pro este o certitudine

Huawei P40 Pro este o certitudine. Huawei a confirmat pentru Frandroid https://www.frandroid.com/marques/huawei/652048_huawei-p40-rendez-vous-fin-mars-2020-a-paris-pour-le-lancement prin intermediul CEO-ului diviziei „Consumer”, Richard Yu, că va anunţa noua gamă de produse P40 în luna martie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris, păstrând tradiţia ultimilor doi ani de lansări. Acesta a dezvăluit câteva caracteristici interesante despre noua serie, în timp ce simultan pe internet au început să apară primele imagini cu telefoanele, realizate pe baza planurilor oficiale în format CAD. Design-ul nu este surprinzător deloc, mai ales când luăm în calcul direcţia în care merge piaţa de smartphone-uri.

 

Huawei P40 Pro va fi un nou flagship concentrat pe funcţiile foto, însă Richard Yu promite şi un design nou, diferit de cel pe care l-am văzut în ultimii ani în această gamă de produse. Desigur, Huawei va lucra la îmbunătăţirea autonomiei la o singură încărcare, zvonurile vorbind deja despre un acumulator de 5.000 mAh bazat pe grafen. La capitolul performanţă, acest model nu este aşteptat cu prea multe surprize, întrucât tradiţional seria P foloseşte procesoarele Kirin pe care le foloseşte seria precedentă Mate, care se lansează în toamnă.

 

Desigur, software-ul rămâne un punct sensibil al seriei Huawei P40. Richard Yu a confirmat că noile telefoane vor fi lansate cu Android 10 şi EMUI 10, desigur, echipate cu Huawei Mobile Services, în locul Google Mobile Services. Asta dacă nu se întâmplă vreo schimbare în atitudinea Statelor Unite ale Americii faţă de Huawei în următoarele câteva luni.

 

În timp ce Huawei Mate 30 şi Mate 30 Pro, primele telefoane Huawei fără servicii Google nu au fost lansate în Europa la scară largă, Huawei va încerca să rezolve această problemă cu Huawei P40, urmărind distribuţia pe canalele „tradiţionale”, adică prin magazine tradiţionale şi operatori telecom.

 

Cel mai nou „leak” de la OnLeaks şi 91Mobiles https://www.91mobiles.com/hub/huawei-p40-pro-renders-design-cameras-exclusive/ prezintă şi primele imagini cu noul Huawei P40 Pro, un telefon care ar trebui să aducă ceva nou la categoria design, conform CEO-ului. Se pare însă că va aduce ceva nou pe partea din faţă, însă nu şi pe spate.

 

Huawei P40 Pro va beneficia de primul ecran curbat nu doar pe laterale, ci şi în părţile de sus şi de jos. Imaginile arată că Huawei va folosi sticlă curbată pe patru laturi, doar colţurile fiind întrerupte din curbură de rama metalică, care va asigura rezistenţa structurală a dispozitivului. Această noutate va fi însă alăturată unui spate destul de „banal”.

 

Spun banal pentru că am văzut deja acest design în ultimele câteva luni de la mai mulţi producători. Atât Apple, cât şi Google cu seria Pixel 4, iar de curând Samsung, au prezentat telefoane cu camere foto încadrate în module dreptunghiulare sau pătrate pe partea din spate, poziţionate în colţul din stânga-sus. Ecranul ar putea avea un orificiu pentru cameră, însă declaraţiile Huawei sugerează că ar putea fi vorba şi despre o soluţie sub ecran.

 

Ba chiar modului Huawei este extrem de similar cu cel pe care Samsung pare să îl pregătească pentru Galaxy S11, fiind încadrat într-un dreptunghi aproape identic, ieşit în relief faţă de capacul din sticlă. Modelul P40 standard are ecran mai mic şi nu dispune de marginile curbate de pe varianta „Pro”.

 

Având în vedere istoria lansărilor Huawei din trecut, evenimentul de lansare pentru seria P40 ar putea avea loc pe data de 25 martie, adică ultima zi de marţi a lunii. Referitor la preţ, seria Mate 30 a demonstrat că producătorul chinez poate ţine pasul cu preţurile concurenţei, Mate 30 Pro fiind oferit la 1.100 euro. Probabil că modelul standard P40 va fi mai apropiat de modelul Mate 30, lansat la 800 euro, în timp ce P40 Pro ar putea veni la 1.000 sau 1.100 euro.

 

Nu poate fi scos din ecuaţie nici un model P40 Porsche Design, cu preţ şi mai mare, apropiat mai degrabă de 2.000 de euro.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/huawei-p40-pro-detalii-despre-software-primele-imagini-data-de-lansare-si-pret-posibil-18672776/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte tare acest Huawei P 40! Mulțumim FaraUnID!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Huawei P40 Pro este in oferta la Altex intr-un pachet promotional alcatuit din:

Telefon HUAWEI P40 Pro + Telefon HUAWEI Y5P + Casti HUAWEI FreeBuds 3 la pretul 4599 lei

Spor la cumparaturi!

Fara serviciile Google o sa stea pe raft mult si bine. Macar pretul daca era mai mic. De ce as da 4600 de lei pe un Huawei fara Google cand imi pot lua Samsung la acelasi pret si cu tot ce-i trebuie.

Greu acum cu aceste mobile fara Google. Mi-a luat ceva timp sa instalez pt un prieten pe un Huawei Y5P WhatsApp si Facebook. Messenger n-am reusit sa-l instalez. E cam dezamagit de telefon si de faptul ca nu are Magazin Play si e posibil sa-l faca retur. :((

Știu persoane care au reușit să instaleze cam tot ce trebuie pe telefoane de la Huawei. Trebuie doar un pic de răbdare. Oricum, telefonul este unul destul de tare, dar prețul cam mare și lipsa GMS, îl face cam neatractiv pentru majoritatea.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!