Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ați auzit despre poziția Orange vis-a-vis de Huawei 5G?

Link mai jos:

https://www.idevice.ro/2019/12/18/orange-huawei/

Ce părere aveți?

Eu cred că e o poziție interesantă a celor de la Orange. Și eu cred că nu sunt dovezi care să justifice războiul SUA împotriva Huawei.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am citit și eu articolul și ma bucur sa vad ca Orange susține compania Huawei, atâta timp cât nu au nici o dovada contestabila nu ar trebuii sa acuze zic eu. Sper ca decizia luata de Comisia Europeană sa fie una favorabila, Huawei este una dintre cele mai bune firme aflate pe piața și cred ca poate mai mult.

Nu am auzit, însă e normal să existe o colaborarea între operator și vendor. Tot războiul declanșat de către Trump, nu a avut la bază dovezi de spionaj, ci doar implicații economice, ar fi amenințat poziția Apple la vânzări în SUA.

Nu auzisem, ca deh, timp putin, înghesuială pe el, nu mai apuc sa citesc articole pe net.. Ma surprinde, cand cineva se pronunță în defavoarea unui gigant.. bravo lor..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Asta inseamna sa ai un deprtament juridic foarte bine pregatit si platit corespunzator, departament capabil sa citeasca printre randuri si sa interpreteze acele decizii in favoarea companiei.

Este de respectat faptul ca nu au ales sa stea capra in fata americanilor,

In alta ordine de idei, aceasta pozitionare a companie Orange fata de embargoul American asupra Huawei nu va rezolva problema serviciilor Google Play si a update-urilor aferente pe telefonele produse de cei din urma.

Bravo, Orange! Cred ca un pressing suficient de mare al companiilor de telefonie mobila, ar putea debloca situația asta penibila în care a ajuns Huawei, cel puțin pt Europa.

Felicitari Orange pentru sustinerea Huawei. Poate si alti operatori de telefonie mobila le va urma exemplul si se va termina cu "dictatura Trump".

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Ce pot să mai zic? Felicitări Orange pentru atitudine! În fine, s-a hotărât cineva să [ină piept acestui val de lucruri nedovedite.

Eu ma bucur ca Orange a avut curajul sa explice agumentat de ce Huawei nu e chiar asa cum a spus El Maximo Trump. Nu-mi explic nici acum cum guverne si firme importante au acceptat pe nemestecate, fara probe ce a spus Marele Blond! Bine ca o firma importanta a avut curajul sa inoate contra curentului!
PS Ma dor degetele de cat au fost de crispate... cu greu le-am convins sa scrie mai frumos decat le dicta creierul "la cald"... daca scriau exact ce gandeam, ajungeam direct la Guantanamo. :)))

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!