Întrebare cu răspuns(uri)

Există vreo aplicație de localizare a numărului apelant?

Există vreo aplicație cu care să localizeze un număr de telefon de pe care ai fost sunat. De ce mă interesează??? Căci destul de regulat primesc diverse apeluri ba cu un prefix de țară "ciudat", de pe numere necunoscute sau de pe numere care nu sunt salvate în agenda teleonului și de pe care sunt apelat uneori insistent sau la ore destul de mici. Tin să precizez că nu desfășor vreo activitate în urma căreia numărul de telefon să aibă parte de o largă publicitate și îl dețin de cca18-19 ani.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut @Sorin_14,
‏‏‎ ‎
Nu exista o astfel de aplicatie.
Pentru a preveni genul asta de apeluri indentifica sursa acestora. Daca te suna un numar din Romania, raspunde si vezi ce doreste iar la final intreaba de unde au numarul tau, dupa ce afli le poti comunica sa te stearga din baza de date pentru a nu mai fi contactat ulterior. PS: @Vio73 poti sa faci la fel pentru a scapa de tigai, varianta cu ocupatul nu este o solutie.
‏‏‎ ‎
De altfel, ar trebui sa ai in vedere ca atunci cand participi la un concurs si ti se cere numarul de telefon, sau iti faci card la vreo farmacie si oferi numarul de telefon, iti asumi faptul ca accea companie dar si companiile afiliate poate/pot folosi numarul tau de telefon pentru a te contacta. Tot ele pot vinde baza de date, printre care se afla si numarul tau de telefon, la companii terte care si ele la randul lor te pot contacta.
‏‏‎ ‎
Numerele din afara le poti bloca folosind optiunea din telefon daca ai apeluri frecvente de la acelasi numar.
Daca nu sti cum sa faci acest lucru, spune-ne ce model telefon ai si te putem ajuta.

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (22)

Da (18)

45%

18 membri au votat cu DA

22 membri au votat cu NU

45% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!