Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Apple Watch Series 5 Celular. Avantaje/Dezavantaje

Esti in avantaj deca iti iei un Apple Watch Series 5? Raport calitate pret?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde cu ce dispozitiv faci comparație și cu care te raportezi. Din prisma unui utilizator Apple, probabil ca raportul preț calitate este foarte bun, însă un utilizator de android sau dispozitiv Samsung poate fi invers. Pentru a obține o informație cât mai concludentă, te rog frumos să ne oferi mai multe detalii.
Vezi, în topicul de mai jos găsești detalii despre Apple watch și poate te ajută la ceea ce cauți.
https://comunitate.orange.ro/questions/2055524-apple-watch-cellular

Initial cand am vazut pretul mi s-a parut exagerat de mult pentru un Smartwatch. Dar am intrat pe site-ul https://www.apple.com/ro/apple-watch-series-5/ si mi-am schimbat parerea. Chiar e interesant si are multe functii: are aplicatii care monitorizeaza inima, are afisaj mereu activ, te alerteaza cand zgomotul devine prea puternic, il poti folosi independent de mobil, poti face plati si folosi App Store pentru descarcarea de noi aplicatii... Pare foarte interesant acest smartwatch si se merita achizitia lui.

Cu siguranță pretul ne sperie la început dar după părerea mea smartwatch - urile de la Apple sunt cele mai frumoase. Personal nu folosesc Apple ci doar android deci nu ar avea sens sa îmi iau un ceas de la ei, dar dacă vreodată as trece la iPhone de la Android cu siguranță as fi tare bucuroasa de ceasurile lor :). Din câte am văzut acesta despre care vorbești este unul destul de bunicel și face destul de multe lucruri. Chiar văzusem o data o știre precum un ceas din aceiași gama a salvat viata unui om, ii arătase ca are afecțiuni la inima și omul chiar avea nevoie de o operație pe cord. Bineînțeles că doctorul rămâne sfânt dar cred ca este foarte tare ca un ceas poate identifica unele afecțiuni.

Firefly
Firefly

Firefly

User level
Nivel
3
2180 / 5000
puncte
Custom field 2
Firefly

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!