Întrebare fară răspuns

Samsung A70 - nu mai pot să încarc telefonul

Nu pot sa-l mai incarc. Incarcatorul e bun, dar nu primeste curent.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Pare o problema a telefonului. Probabil va trebui să îl duci Intr-un service autorizat să îi schimbe acel dispozitiv usb...

Schimba priza, daca incarcatorul este bun.. sau incearca alt incarcator, inainte sa faci un drum inutil.. Daca nu e nici priza nici incarcatorul, atunci va trebui sa mergi la un service, de preferat autorizat, daca este in garantie telefonul.

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Telefonul in rest porneste? Afiseaza simbolul de baterie descarcata sau ceva?

Daca incarcatorul e ok, si daca telefonul in rest e ok, pare o problema cu portul de incarcare. Se rezolva in service.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Ai probleme cu mufa de încărcare a telefonului, probabil s-a ars sau a fost forțată când l-ai pus la încărcat și l-ai utilizat mișcându-l stânga/dreapta. Îți recomand să mergi cu el în service la ESD Apaca, dacă ești din București sau apropiere, reparația durează circa 1h, comanda de reparație online pe site-ul ESD și sa vină curierul să-l ridice sau să te deplasezi la cel mai apropiat punct de colectare a deviceului (de exemplu, magazinul de unde l-ai cumpărat).

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Daca telefonul mai este in garantie, du-l la magazinul de unde l-ai achizitionat. Daca l-ai cumparat de la o firma de telefonie poti avea norocul ca sa primesti un telefon la schimb pe durata reparatiei. Succes!

Se mai întâmplă. Samsung are probleme cu bateriile în ultima vreme. Asta am observat și eu pe unele dintre telefoanele mele. Nu știu dacă e generală, dar cam așa pare.

@Andreea chiorean, ai rezolvat problema cu telefonul? Revino, te rog, și povestește-ne cum ai procedat. Cu siguranță experiența ta va fi de folos si altor membri ai Comunității. Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!