Întrebare fară răspuns

Number Share pentru Samsung Galaxy Watch 46mm LTE

Ziua buna la toata lumea. Are cineva vreo informatie cand va introduce number share pt galaxy watch 46 mm si 40 lte? Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Probabil în cursul lunilor ianuarie/februarie 2020, după ce serviciul va mai fi testat în prealabil pe dispozitive existente și se vor amortiza o parte din costurile de marketing pentru dispozitivul de lansare. Decizia rămâne totuși la latitudinea Samsung, care vor trebui să lanseze un update de soft cu noile caracteristici.

Eu nu cred ca stie cineva exact, in afara de cei direct implicati..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Deocamdată nu cred că se va introduce. Probabil se rulează ceva teste și se mai remediază erorile apărute. Eu mă gândesc că odată cu primăvara, sau poate de Paști sa fie disponibil și number share.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Galaxy Watch 40 si 46mm este de ceva timp pe piata mai exact de 1an. Poate vor da drumu cei de la Orange deoarece o multitudine de persoane au acest device. Au dat drumul la Active 2 dar la Galaxy Watch care e inaite de acestea 2 nu au dat drumul. Multumesc

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!