Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Huawei începe testare Android 10

Huawei a pornit testarea software-ului EMUI 10, bazat pe Android 10, pe o serie nouă de dispozitive mobile. Aceste teste au loc în China, însă conform programelor de lansare din ultima perioadă, lansarea internaţională nu întârzie mai mult de câteva săptămâni în Europa. Desigur, acest lucru nu înseamnă că veţi putea testa versiunea EMUI 10 pe dispozitive din România în cadrul acestui beta, însă dacă aveţi unul dintre telefoanele din listă, sunt şanse mari să primiţi versiunea finală spre sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie.

Cele opt noi dispozitive Huawei şi Honor care au primit acum acces la EMUI 10 beta, cu tot cu funcţiile noi din Android 10, fac parte din familiile Mate 10, P20, Honor 8 şi Nova 5:

- Huawei Mate 10

- Huawei Mate 10 Pro

- Huawei Mate RS Porche Design

- Huawei P20

- Huawei P20 Pro

- Huawei Mate 20 RS Porsche Design

- Honor 8X

- Huawei Nova 5 Pro

Aceste dispozitive sunt bazate pe hardware Huawei din ultimii 2 ani, cu procesoare Kirin 970, 980 şi 710, din gamele nu tocmai cele mai ieftine. Având în vedere că majoritatea dispozitivelor din gama „flagship” a ultimului an a făcut deja tranziţia la Android 10, producătorul chinez se concentrează acum pe actualizarea modelelor puţin mai vechi.

Din 2020, va începe testarea acestui software şi pe modelele cele mai ieftine, însă lansarea versiunii finale ar putea întârzia până pe la jumătatea anului, conform planurilor prezentate de Huawei. De altfel, unele dintre acele dispozitive vor primi EMUI 10 ca un ultim update, întrucât acestea vor fi depăşite atât din punct de vedere hardware, dar vor şi depăşi cei doi ani de suport software promis.

Chiar şi modelele Mate 10, P20 şi Mate RS Porsche Design se apropie de doi ani de disponibilitate pe piaţă (unele chiar au depăşit această perioadă), deci nu ne putem aştepta la mai multe update-uri de acest gen pe aceste serii de smartphone-uri Huawei.

Recent, şi modelul Huawei Mate X, primul telefon pliabil al companiei, a fost adăugat în programul de testare beta pentru EMUI 10. Acesta, spre diferenţă de altele, are nevoie de mai multă atenţie la capitolul software. Ecranul pliabil poate afişa aplicaţii în trei rezoluţii diferite, iar în funcţie de modul în care ţii telefonul, acesta trebuie să adapteze conţinutul la forma şi orientarea în uz.

Sursa - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/huawei-incepe-testare-android-10-pe-alte-8-telefoane-mate-10-p20-si-altele-18669783/

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 4 din 4

eu ma astept sa se miste mai bine tinand cont de optimizarile din 10. si management-ul ram-ului ar trebui sa fie mai bun din ce am citit, deci sunt optimist :) in caz contrar ma orientez spre un telefon nou.

cristian-s
cristian-s

cristian-s

User level
Nivel
0
32 / 100
puncte
Custom field 2
cristian-s

Huawei P20 Pro și Huawei Mate 10 primesc EMUI 10 cu Android 10 în Europa.

Huawei P20 Pro și Huawei Mate 10, flagship-urile Huawei din 2018, respectiv 2017, primesc acum update la EMUI 10. Cele două dispozitive folosesc platforma hardware Kirin 970 și au fost lansate la momentul respectiv cu Android 8 Oreo. Acum, Huawei le va oferi Android 10, cu tot cu serviciile Google pe care le au deja preinstalate din fabrică.

Pe Huawei Mate 10, software-ul ajunte la versiunea EMUI 10.0.0.158 și ocupă 4,59 GB.

Pe Huawei P20 Pro, update-ul aduce telefonul la versiunea EMUI 10.0.0.161, cu un download de 4,39 GB.

Update-ul a început să fie livrat către dispozitivele din Europa și Asia, însă nu toate îl vor primi simultan. Ca oricare lansare de actualizare pentru telefoane cu Android, lansarea va fi „lungită” pe parcursul a câteva săptămâni pentru a nu aglomera serverele.

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-p20-...

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Tocmai am primit un update de aproape 4GB care a dus EMUI-ul meu de la versiunea 10.0.0.1xx la versiunea 10.0.0.212.

Ca a adus nou acest update:

  • optimizare aplicatie camera foto / video
  • optimizare incarcarcare baterie pentru a reduce uzura prematura
  • optimizare Huawei Assitant care inlocuieste Google Discover
  • rezolvare problema intrerupere apel (personal eu nu am intampinat aceasta problema in veriunea anterioara de EMUI)

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!