Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Factură pe hârtie prin Poștă

De ce nu vine prin poștă factura mea pe hârtie?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@arsradu, mai sunt persoane care sunt înregistrate ca și persoane juridice, și pentru ei e mai lejer să primească factura tipărită, poate sa o arhiveze mai ușor. Știu că se poate vizualiza oricând, și copie după extrasul de cont, și etc, dar până la urmă e același lucru, același foi...

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

@teacher, da, la asta nu m-am gandit... Ai dreptate. Eu ma gandeam ca pentru clientii persoane fizice, e mai comod asa. Dar intr-adevar, exista situatii in care e util sa ai si o copie in format fizic.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@teacher nu e acelasi lucru din punctul meu de vedere. Daca alegi varianta electronica iesi in castig contravaloare facturii pe care o platesti lunar. Asa daca ai nevoie de factura o poti printa acasa sau poti cere intr-un magazin Orange printarea ei.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!