Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs Câștigă cu Orange TV Go și AMC

Poți câștiga un home cinema Sony, dacă urmărești canalul AMC în aplicația Orange TV Go, până pe 31 decembrie 2019. Nu rata cele mai îndrăgite filme de acțiune!

Accesul la AMC este gratuit în aplicație, iar taxarea traficului de internet se va face conform abonamentului tău. Canalul este inclus și în grila de programe Orange Home TV prin satelit.

Pentru mai multe informații citește regulamentul aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la AMC în perioada campaniei;

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

Traficul de date corespunzător accesării canalului AMC va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Sursa - https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-amc/...

Răspunsuri

Nu prea sunt eu fan seriale deoarece daca episoadele au continuitate - adica intriga se intinde pe mai multe episoade - iar tu ratezi 1 - 2 epidoade, nu mai intelegi nimic din acel serial.

De cand sunt in Comunitate am observat ca se organizeaza multe concursuri cu aplicatia Orange TV Go. Pana acum nu stiam de aceste concursuri. Succes participantilor.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!