anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs Câștigă cu Orange TV Go și AMC

FaraUnID
Campion certificat
Poți câștiga un home cinema Sony, dacă urmărești canalul AMC în aplicația Orange TV Go, până pe 31 decembrie 2019. Nu rata cele mai îndrăgite filme de acțiune!
Accesul la AMC este gratuit în aplicație, iar taxarea traficului de internet se va face conform abonamentului tău. Canalul este inclus și în grila de programe Orange Home TV prin satelit.
Pentru mai multe informații citește regulamentul aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-amc/Regulament-AMC.pdf
Cum poți accesa Orange TV Go:
- Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen;
- Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la AMC în perioada campaniei;
Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont
Traficul de date corespunzător accesării canalului AMC va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.
Sursa - https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-amc/index.html
5 Răspunsuri 5

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@FaraUnId mulțumim pentru informare! Tu te-ai înscris? Urmărești vreun serial pe AMC?

FaraUnID
Campion certificat
Nu prea sunt eu fan seriale deoarece daca episoadele au continuitate - adica intriga se intinde pe mai multe episoade - iar tu ratezi 1 - 2 epidoade, nu mai intelegi nimic din acel serial.

teacher_
#StarMember
E ok concursul, dar nu prea urmăresc AMC... Prea multe filme violente...!

Miha_Z
#StarMember
De cand sunt in Comunitate am observat ca se organizeaza multe concursuri cu aplicatia Orange TV Go. Pana acum nu stiam de aceste concursuri. Succes participantilor.

Vio73
#StarMember
Nici eu nu prea urmăresc AMC, dar e bine că ne-ai informat! Mulțumim!