Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Setarea colindului preferat ca ton de așteptare

Ho Ho Ho! Sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, iar colindele deja sunt prezente la radio, în supermarket-uri, magazine și în casele unora dintre noi.

Colindul meu preferat este "Jingle Bells", al vostru care este?

Și apropo de colinde, știați că puteți seta colindul preferat ca ton de așteptare? Puteți alege colindul de aici: https://www1.orange.ro/callingtunes/Colinde/category/132/page/1 și dacă nu știți cum să îl setați aveți aici informațiile necesare: https://comunitate.orange.ro/questions/2108704-pun-ton-apel-asteptare

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

HO, HO, HO!

Apopos, de colinde si tonuri de asteptare..... In urma cu ceva timp vedetele Orange prepay Millidge si Doig au lansat pe piata muzicala Best Christmas Albumm un album de colinde interpretate in stilul caracteristic si l-au oferit gratuit, in format digital, pentru download fanilor.

Fiecare colind de pe acel album era insotit si cu un ton de apel, care si acestea erau disponibile pentru download in mod gratuit pe site-ul companiei.

@Orange Se poate face un efort si sa oferiti, din nou, acel album + tonurile de asteptare spre download gratuit pentru toti membrii comunitatii?

Toate colindele interpretate de Millidge si Doig erau geniale. Nu neaparat colindul in sine, cat interpretarea in stilul lor caracteristic a fost una absolut geniala.

Nu am folosit melodii ca ton de asteptare. Prefer varianta clasica.
Mie imi plac toate melodiile care imi transmit spiritul sarbatorilor de iarna.

În momentul asta as spune ca Silent Night, pentru ca a fost primul care mi-a venit in minte.. dar, cu siguranta imi plac mult mai multe colinde.. Nu am avut setat niciodată ton de așteptare..

Eu am setat un apel de asteptare cu o melodie a lui Katy Perry. Totusi de ceva timp nu se mai aude desi platesc acest serviciu luna de luna.

@FaraUnId m-am interesat și din păcate nu putem oferi din nou albumul de colinde Best Christmas, dar o să avem în această perioadă niște surprize aici, în comunitate.

Jingle bells rocks era si ringtonul meu in anii trecuti. DIn pacate nu il mai am salvat in telefon si anul acesta am ramas fara melodie ptr sarbatorile de iarna. Nu ma tenteaza sa imi pun ton in asteptare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!