anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setarea colindului preferat ca ton de așteptare

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ho Ho Ho! Sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, iar colindele deja sunt prezente la radio, în supermarket-uri, magazine și în casele unora dintre noi.

Colindul meu preferat este "Jingle Bells", al vostru care este?

Și apropo de colinde, știați că puteți seta colindul preferat ca ton de așteptare? Puteți alege colindul de aici: https://www1.orange.ro/callingtunes/Colinde/category/132/page/1 și dacă nu știți cum să îl setați aveți aici informațiile necesare: https://comunitate.orange.ro/questions/2108704-pun-ton-apel-asteptare

11 Răspunsuri 11

FaraUnID
Campion certificat
HO, HO, HO! Apopos, de colinde si tonuri de asteptare..... In urma cu ceva timp vedetele Orange prepay Millidge si Doig au lansat pe piata muzicala Best Christmas Albumm un album de colinde interpretate in stilul caracteristic si l-au oferit gratuit, in format digital, pentru download fanilor. https://www.youtube.com/watch?v=-zgpx6zx_ZQ Fiecare colind de pe acel album era insotit si cu un ton de apel, care si acestea erau disponibile pentru download in mod gratuit pe site-ul companiei. @Orange Se poate face un efort si sa oferiti, din nou, acel album + tonurile de asteptare spre download gratuit pentru toti membrii comunitatii?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@FaraUnId da, îmi amintesc reclama! Vom verifica dacă putem face acest lucru. Ai și un colind preferat?

FaraUnID
Campion certificat
Toate colindele interpretate de Millidge si Doig erau geniale. Nu neaparat colindul in sine, cat interpretarea in stilul lor caracteristic a fost una absolut geniala.

Miha_Z
#StarMember
Nu am folosit melodii ca ton de asteptare. Prefer varianta clasica. Mie imi plac toate melodiile care imi transmit spiritul sarbatorilor de iarna.

Ascary
Campion certificat
Intotdeauna Orange a avut niste melodii super iarna in clipurile lui de promovare.

Vio73
#StarMember
Mulțumim! Sincer, și al meu e tota acesta, dar nu îmi displac nici cele autohtone, autentic românești.

Jay
Campion certificat
În momentul asta as spune ca Silent Night, pentru ca a fost primul care mi-a venit in minte.. dar, cu siguranta imi plac mult mai multe colinde.. Nu am avut setat niciodată ton de așteptare..

Ascary
Campion certificat
Eu am setat un apel de asteptare cu o melodie a lui Katy Perry. Totusi de ceva timp nu se mai aude desi platesc acest serviciu luna de luna.

Miha_Z
#StarMember
@Ascary o fi ramas Katy Perry fara voce, daca ai suprasolicitat-o. :))

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@FaraUnId m-am interesat și din păcate nu putem oferi din nou albumul de colinde Best Christmas, dar o să avem în această perioadă niște surprize aici, în comunitate.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Jingle bells rocks era si ringtonul meu in anii trecuti. DIn pacate nu il mai am salvat in telefon si anul acesta am ramas fara melodie ptr sarbatorile de iarna. Nu ma tenteaza sa imi pun ton in asteptare.