Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Stiati de pachetul aniversar oferit de Samsung?

Un Note10+ alături de o husă, căștile Galaxy Buds și un ceas Watch Active 2 cu două curele .

Răspunsuri

Watch Active mi-a atras atenția, eu sunt puțin pasionat de smartwatch-uri, și îmi place faptul că e destul de finuț, și are multe aplicații care chiar te ajuta. Iar prețul e undeva de mijloc, nu este foarte scump. Doar că eu am circumferința la mana foarte mare, și pot purta doar smartband, in general de la Huawei, sunt singurele care îmi vin, pentru că altfel mi-aș fi luat un Active. Cât despre Note 10 +, am mai precizat părerea mea, este un telefon super, iar dacă au făcut un pachet care poate fi cumpărat, cu atât mai bine.

Eu am atins acea "limita critica", în privința prețului pt un telefon, indiferent cât de smart e el. Refuz sa dau mai mult de 1000 euro pe orice telefon, nu contează în ce oferta vine, și cât de util este. Deocamdată "supraviețuiesc" cu un Huawei P20 Pro și prea curând nu o sa îl schimb. Din fericire, am scăpat de febra telefoanelor.

Nu stiam de oferta. Luna trecuta am achizitionat de la Orange Samsung Note 10+, in rate si folosind si un voucher am ajuns la un pret acceptabil. Nu as fi dat peste 6000 Roni pe acel pachet.

Salariul meu într-o lună este sub această sumă.
Pentru nevoile mele actuale și veniturile pe care le am nu aș achiziționa acest telefon... Eu încă visez să îmi iau un Xiaowa Plus E35 :)))) sau ceva similar, care oricum este cam o treime din cât costă Note10+ :)))

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!