anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cele mai bune telefoane din 2019, in functie de buget

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Salutare! As vrea sa va fac un rezumat al celor mai bune telefoane testate anul asta. Pentru a fi relevant, le-am impartit in functie de pret. Topul asta este parerea mea personala, desi am incercat sa il fac pentru utilizatorii obisnuiti. Mentionez ca am folosit telefoanele astea, multe dintre ele inca se afla in familie sau la prieteni, nu sunt genul care sa recomand ceva pe baza cititului de specificatii. Punctele forte si minusurile telefoanelor le-am detaliat in poze. Topul arata cam asa:
Sub 1000 lei: Xiaomi Mi A3;
Sub 1500 lei: Xiaomi Mi 9 Lite, Xiaomi Mi 9T si Samsung Galaxy A70;
Sub 2000 lei: Xiaomi Mi 9T Pro; LG G8S, Huawei Nova 5T, Pixel 3a;
Sub 3000 lei: Samsung Galaxy S10+; OnePlus 7T
Sub 4000 lei: Samsung Galaxy Note 10 Plus;
Peste 4000 lei: iPhone 11 Pro Max;
25 Răspunsuri 25

Ascary
Campion certificat
Si din punctul meu de vedere topul e ok.Dar Foldul,Fold-ul nu l-am vazut 🙂 . A, inteleg,nu l-ai testat inca. Sper sa o faci si sa ne spui si noua cum e.

Razvan
#StarMember
Interesanta opinie. Era fain, dacă ai fi putut sa testezi și P30 pro, ca să fie comparat apoi cu S10+.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Parerea mea despre Galaxy Fold este una ironica. Dupa mine, e telefonul anului, pentru ca s-ar putea sa fie un prim pas spre viitorul smartphone-urilor. Cu toate astea, nu l-as recomanda pentru ca ecranul si rama raman in continuare foarte fragile, si pretul este piperat. In plus, noua generatie de Fold am inteles ca va veni la un pret mai accesibil si va avea o structura mai rezistenta.

Florin_D
Cunoscător certificat
🙂 Sa inteleg ca eu am unul din telefoanele din top... ala mai scump! Sincer Note10+ este unul din telefoanele care le face cam pe toate destul de bine... Singurul impediment ar fi pretul de achizitie.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
@Razvan , dintre S10+ si P30 Pro as merge pe S10+. P30 Pro are un avataj la autonomie si la camera, insa doar la zoom si mod de noapte. In rest, S10+ sta mai bine la video si inregistrarea sunetului si camera ultra-wide prinde ceva mai multe detalii. Ar mai fi o diferenta la culori, P30 creste contrastul pentru a fi mai placute vizual, insa S10+ are culori mai naturale. Faptul ca S10+ are difuzoare stereo, poate filma 4k60fps, ecranul este 1440p si mai luminos, procesorul este mai bun si vine cu un plus de 2 GB RAM ma fac sa il aleg in locul P30 Pro-ului. In plus, ca o parere subiectiva, prefer design-ul lui S10+ (gaura in ecran e un element de design mult mai distinctiv decat decuparea tip picatura, care se gaseste pe orice telefon) si software-ul.

Ascary
Campion certificat
Pentru mine Note 9 e cel mai bun telefon al tuturor timpurilor. Evident mai bun si față de Note 10,fara suparare. Daca Note 11 va reveni la suportul VR atunci poate voi trece la el,daca nu,nu!

Anonim
Neaplicabil
Interesant topul, singurul Huawei este Nova 5T, m-aș fi așteptat la un P20/P30 (simplu sau Pro). Cel mai interesant mi se pare OnePlus 7T, l-am butonat (nu îndeajuns) și mi-a lăsat o impresie foarte bună (mai ales Android-ul foarte curat).

Neaplicabil
Stiu ca probabil voi fi printre putinii care impartasesc aceeasi opinie, si inteleg de ce nu si-a facut loc in topul de mai sus, dar cred ca intre 2000-3000 de lei, se poate strecura si un iPhone model mai vechi. Gen iPhone 8, de exemplu. Sunt in continuare foarte bine suportate de catre Apple, cu update-urile la zi (si cu posibilitatea de a primi si cateva dintre update-urile viitoare), soft-ul este foarte fluid pentru ca e foarte bine optimizat pentru hardware-ul respectiv, in ciuda specificatiilor poate nu tocmai extraordinare, si este un telefon foarte bun daca vrei sa intri in "ecosistemul" Apple si nu beneficiezi de un buget foarte mare.

Romeo_
Senior certificat
Ma interesa iphone 11 ,X, Xs pe unde se situeaza in top.As dori sa-mi cumpar unul din ele dar inca nu sunt decis care.Va rog ma puteti ajuta cu un sfat?(Promax mi se pare prea scump).Multumesc!

Neaplicabil
iPhone Xs si 11 sunt cam la acelasi pret. Daca nu poti sa-ti iei un 11 Pro (ceea ce e de inteles, e extrem de scump, dupa parerea mea), eu zic sa mergi mai bine pe varianta iPhone 11 (simplu) decat X sau Xs. Ca idee, poti gasi iPhone 11 de 128GB la un pret foarte apropiat de iPhone Xs de 64GB. Concluziile le poti trage singur. :)) Iar in top, s-ar gasi la sectiunea "sub 4000".

teacher_
#StarMember
Nu știu dacă mate 30 lite merita o investiție, sau sa mai adaug niste bani pentru un mare 30 (nu pro). Vreau sa merg tot pe Huawei oricum...!

Neaplicabil
@teacher, intre cele doua, daca te tine buzunarul, eu zic ca fara discutie mergi mai bine pe varianta Huawei P30 (nu Lite). Nu e rau niciunul dintre ele, dar intre cele doua....P30-ul e castigator. Singura problema ramane pretul... :))

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
@arsradu Nu am pus iPhone 8 din mai multe motive. Este adevarat ca merge bine, chiar foarte bine, insa la alte categorii este vizibil in urma: Camera, bateria, dimensiunea ecranului si calitatea lui, design. In februrarie se va lansa iPhone SE 2, practic corp de iPhone 8 cu procesorul si camera de pe iPhone 11. Pretul va fi de pana in 2500 lei, cu siguranta isi va face loc in top atunci 😄

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
@Romeo va recomand iPhone 11, este superior lui iPhone X si XS la aproape toate capitolele, mai putin ecranul, care nici el nu e rau. iPhone 11 are camera si procesorul lui 11 Pro/Max, plus o baterie mult mai buna decat pe iPhone X si Xs, si de asta il recomand. Aveti review-ul lui iPhone 11 si o comparatie cu Galaxy S10 si OnePlus 7T pe canalul meu de YouTube, Recenzii Pe Bune 😄