Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Posibilitati anulare abonament

Am două abonamente și vreau să renunț la unul din ele! Am și asigurarea cu rata de plătit! Ce posibilități sunt?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Achită contravaloarea telefonului integral, renunță la asigurare și apoi depune în scris o solicitare de reziliere a abonamentului.
Totuși de ce dorești să reziliezi contractul? Vrei o reducere a costurilor lunare?

Ai cumpărat telefon în rate o dată cu abonamentul?
Cât mai ai din perioada contractuală?
Despre ce asigurare e vorba?
Dă-ne mai multe detalii și cu siguranță vei primi un răspuns!
Succes!

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Trebuie plătit mai întâi telefonul integral și abia apoi poți vorbi despre altceva. Altfel, trebuie oricum să plătești telefonul si alte penalizări. Succes!

@Borza Aurelian, te așteptăm să revii cu detalii noi, astfel încât să primești răspunsuri concrete care să te ajute atât pe tine cât și pe ceilalți membri în situația în care au întrebări asemănătoare. Mulțumim!

Mai explicit, adaug următoarele! În luna septembrie, tocmai terminasem ratele la telefon, și l-am pierdut într-un taxi! Când m-am dus la un punct de lucru Orange, mi s-a spus că până în luna decembrie nu am dreptul la alt telefon decât dacă mai fac un abonament cu alt număr! E clar că nu puteam sta fără telefon și am acceptat! Dar nu mai reușesc să fac față, în 180 lei pe lună, intră două abonamente, rată și o asigurare pentru telefon de 20 lei! Am cerut să mi se anuleze al doilea abonament dar sunt refuzat! Ce pot face? Mulțumesc!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!