Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Eroare stream in aplicatia Orange TV GO

De ce da eroare de stream in aplicatia Orange tv go? Nu functioneaza. Cum pot rezolva?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pe unele canale TV sunt ceva probleme legate de stream. Am semnalat si eu acest aspect si am primit raspus ca este o problema generala, se stie de ea si se lucreaza la remedierea acesteia.

Platforma Orange TV Go are implementata si beneficiaza de tehnologia smooth streaming. Adica feed-ul are capacitatea de a se adapta in mod automat la calitatea conexiunii la internet si la rezolutia display-ului terminalului de pe care este accesat serviciul.

In cadul platformei tvgo.orange.ro te poti uita si de pe o conexiune 3G. Desigur nu la aceeasi calitate ca si in cazul conexiunii H+ sau 4G, dar continutul poate fi urmarit fara probleme.

@Daisyok, persistă eroarea de stream in aplicatia Orange TV GO sau s-a remediat? Se întâmplă doar pe anumite canale sau pe toate?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Problema nu s-a remediat si nu functioneaza niciun canal. Pe contul meu functioneaza dar pe contul soțului nu. Avem acelasi tip de telefon si acelasi plan tarifar

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!