Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

4G MegaHunt?

Ați auzit sau ați participat vreodată la vânătoarea 4G MegaHunt? Erau premii, daca nu ma înșel, de 500 mb, 1gb, 2gb și, cu puțin noroc, puteai prinde un voucher de 10€.. Dacă ați participat, cum vi s-a părut? V-ar plăcea să mai existe astfel de campanii? Ce premii ati vrea sa puteti vâna? La mine, e posibil sa se fi uitat cineva strâmb, dar, n-am observat, pentru ca vânam și, nu ma interesa.. Mi s-a părut amuzant.. ca o joacă.. :)))

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu am folosit 4G MegaHunt din simplul fapt ca nu am gasit-o atractiva.

Am utilizat in schimb 4G Fun Kit care a fost cu mult peste 4G MegaHunt prin prisma faptului ca oferea utilizatorului acces gratuit la o selecție variată de cărți audio de la editurile Humanitas, Act și Politon, documentare Discovery, rețete de la TV Paprika, pastile umoristice din arhiva TVR și emisiuni despre sportivi, Mini-Replay, plus cele mai bune momente de la X-Factor.

Votez oricand la doua maini pentru reactivarea aplicatie 4G Fun Kit!

Am auzit de 4G MegaHunt dar nu am apucat sa ma înscriu ca campania expirase. Aș dori să bage ca premii mai degrabă vouchere cu care ți-ai putea lua produse de la ei.

Cred ca nu a fost prea popular Mega Hunt. Nici eu nu am participat.E drept ca si net am avut mereu suficient si nu am fost fortat sa apelez la alte "solutii" :))

E prima oară când aud de această vânătoare....in schimb am vânat niste pokemoni până a bubuit bateria telefonului. Cu siguranță dacă voi avea ocazia iar "capturile" vor merita efortul voi incerca sa particip la astfel de concursuri.

Eu nu am stiut de aceasta actiune.
acum e drept ca nu am urmarit prea atent genul asta de actiuni dar parca totusi chiar sa nu aflu nimic? si am newsletter de la Orange.

Știu despre acea campanie, dar nu am participat, pentru că nu mi s-a părut ceva ieșit din comun sau atractiv. Sigur, sunt persoane mai tinere, care pot să ,,vâneze" prin diverse locuri anumite lucruri și să primească internet pentru asta, dar eu am făcut în așa fel încât să mă cam încadrez în ceea ce aveam în abonament.

Da, am auzit, chiar am participat. era tare amuzant sa umbli dupa gb. Pe atunci nu aveam asa mult interent inclus in abonament asa ca mi-a prins foarte bine.

Am auzit si am "vanat" strict cat sa nu raman fara net. Pe vremea aceea aveam mult mai putin ca acum si voiam sa evit costurile. Cred ca am jucat in total vreo 15 minute de pe doua telefoane separate, mi-am luat netul si am renuntat. Nu m-a incantat prea mult ideea, plus ca implementarea mi s-a parut ca lasa de dorit. Din cate retin, calitatea aplicatiei era decenta, insa per ansamblu nu mi-a placut.

Trixen
Trixen

Trixen

User level
Nivel
3
3481 / 5000
puncte
Custom field 2
Trixen

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!