Întrebare fară răspuns

Vrei câteodată să folosești mai puțin smartphone-ul?

Am găsit o soluție, de fapt câteva soluții! Google a lansat o colecție de aplicații noi menite să încurajeze utilizatorii să minimizeze utilizarea smartphone-ului.

  1. Unlock Clock ține evidența numarului de deblocari ale telefonul pe parcursul zilei.
  2. Aplicatia Post Box colectează toate notificările utilizatorilor din diverse aplicații și, în loc să le trimită una câte una, le salvează si le livreaza vrac, pe toate o data, la anumite ore stabilite din timpul zilei.
  3. We Flip îi invită pe prietenii utilizatorului într-o competiție jucăușă pentru a vedea cine poate evita să se uite la telefon cel mai mult timp.
  4. Desert Island solicită utilizatorilor să aleagă o parte din aplicațiile cele mai folosite și apoi blochează accesul la toate celelalte aplicații de pe telefon. 
  5. Morph le permite utilizatorilor să creeze grupuri de aplicații esențiale pentru diferite ore ale zilei sau zile diferite ale săptămânii.

“Strategia” pe care o folosesc eu, când vreau să evit să folosesc telefonul, este să îl pun pe silent, cu ecranul în jos și cât mai departe de mine. Dar o să încerc și câteva dintre aceste aplicații. 

Voi ce faceți ca să folosiți mai puțin telefonul? Aveți astfel de aplicații?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Folosesc telefonul atît cît este necesar ,încerc să-l folosesc cît mai puțin posibil mai ales în timpul liber, dacă îl am în apropiere există tentația de a-l butona . Pe viitor sper să reușesc să nu devin dependent de telefon chiar dacă in ziua de azi a devenit o necesitate.

Și eu vreau sa folosesc smartphone-ul mai puțin in timpul liber. Am găsit o soluție, dar e fără a folosi tehnologia: sa citesc.

Mi-as dori sa folosesc mai putin smatphone-ul mai ales in perioada Sarbatorilor pentru a ma bucura cat mai mult de acele momente alaturi de cei dragi.

Nu am nevoie de o aplicație care sa ma țină departe de telefon. Pot da uit de el și o zi întreaga. Dar folosirea unei astfel de aplicații mi se pare utila. Telefonul meu îmi afișează in raport săptămânal cu privire la utilizare. In fiecare săptămâna, încerc sa îl folosesc mai puțin ca sa “bat” timpul petrecut săptămâna precedenta. Sau măcar da nu cresc.

In această perioadă a Crăciunului ,telefonul îl voi folosi numai pentru ai saluta pe prieteni și pe cei din familie pe care nui pot vizita.Așa mă voi putea bucura mai mult de această magie asărbătorilor, mai ales că a început să și ningă puțin.O zi bună tuturor.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!