Întrebare fară răspuns

Roaming date SEE la tarif mai scăzut incepand cu 01.01.2020

Salut! Se pare că de la 1 ianuarie anul viitor, va scădea tariful, de la 0,0054 €/mb la 0,0041 €/mb și va crește volumul de date, fără cost suplimentar, disponibil în roaming in SEE.. Cum vi se pare, vă ajută acest lucru? Obișnuiți să călătoriți des?
Mai multe detalii pe http://www.orange.ro/Roaming

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Călătoresc destul de des, dar tot timpul obișnuiesc să îmi fac "provizii"...
Ar fi bine să scadă tarifele și în afara spațiului SEE...!

În următorii 2 ani, tarifele pe date vor scădea semnificativ în SEE, iar începând cu 1 ianuarie 2022 vor fi eliminate, costurile fiind zero. Orice beneficiu în plus, fie și în roaming este bine venit. Poate în viitor vor lua în calcul scăderea tarifelor și în afara SEE.

Am primit și eu vestea buna! E o măsură binevenita, mai ales pe partea de date. Eu unul folosesc internetul masiv în afara tarii.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Mesajul acela l-am primit si eu inca de luna trecuta, asa cum am mentionat pe topicul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/1978684-tarife-trafic-suplimentar-roaming

Tarifele scad si vor scadea pana vor fi eliminate complet, asa cum s-a mentionat anterior.

astazi am primit si eu SMS-ul. Este o veste buna, insa personal cand calatoresc am grija sa nu depasesc resursele de net incluse in abonamet

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Calatoresc destul de des in afară si această scădere de tarifuri este bine venită . Folosesc zilnic datele mobile și cam ajung la limită cu ceea ce am în ofertă, pe care o pot folosi doar 2 luni restul merg pe credit. Pentru mine orice ofertă în roming este bine venită.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!