Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Roaming date SEE la tarif mai scăzut incepand cu 01.01.2020

Salut! Se pare că de la 1 ianuarie anul viitor, va scădea tariful, de la 0,0054 €/mb la 0,0041 €/mb și va crește volumul de date, fără cost suplimentar, disponibil în roaming in SEE.. Cum vi se pare, vă ajută acest lucru? Obișnuiți să călătoriți des?
Mai multe detalii pe http://www.orange.ro/Roaming

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Călătoresc destul de des, dar tot timpul obișnuiesc să îmi fac "provizii"...
Ar fi bine să scadă tarifele și în afara spațiului SEE...!

În următorii 2 ani, tarifele pe date vor scădea semnificativ în SEE, iar începând cu 1 ianuarie 2022 vor fi eliminate, costurile fiind zero. Orice beneficiu în plus, fie și în roaming este bine venit. Poate în viitor vor lua în calcul scăderea tarifelor și în afara SEE.

Am primit și eu vestea buna! E o măsură binevenita, mai ales pe partea de date. Eu unul folosesc internetul masiv în afara tarii.

astazi am primit si eu SMS-ul. Este o veste buna, insa personal cand calatoresc am grija sa nu depasesc resursele de net incluse in abonamet

Calatoresc destul de des in afară si această scădere de tarifuri este bine venită . Folosesc zilnic datele mobile și cam ajung la limită cu ceea ce am în ofertă, pe care o pot folosi doar 2 luni restul merg pe credit. Pentru mine orice ofertă în roming este bine venită.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!