Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Ce se mai aude de noul decodor KAON pentru satelit?

Parerea despre noul decodor Kaon

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Eu am aceeași problema din 3 decembrie, aceleași răspunsuri de la tehnic. Am migrat la Orange de la Telekom și regret enorm. Cred că voi cere desființarea serviciului pe motiv de nerespectarea contractuala. În oferta lor pe net, Orange are decodor samsung nu kaon. Cine mă ajută cu partea legală?

In decembrie înainte de Crăciun mi s-a defectat decodorul (samsung) si mi l-au schimbat cu unul kaon. Nu sunt mulțumită de el din cauză că majoritatea canalelor nu sunt subtitrate. Am tot sunat la orange dar nu stiu cand se va rezolva problema. Deci noi plătim abonamentul dar nu prea ne putem uita la ceva. Eventual sa incepem un curs de limbi straine. Cam urâtă problemă...

Ei tot zic sa avem răbdare dar nici ei nu știu cat durează! Eu am o luna deja de când aștept! Cică dezvoltatorul trebuie sa dea un update. Păi sa dea ca noi platim aiurea abonamentul!

Mai stau până fac 2 luni (3 februarie),apoi plec la DIGI. se pare că mă iau de fraier. Mi-a cerut o cucoană de la tehnic 50 euro pentru un receiver samsung. Asta după 15 ani de Orange, 5 abonamente, 320 LEI LUNAR.

Eu zic să mai ai răbdare, pentru că trebuie să rezolve cumva. Grila de la Digi e prea slabă! Sigur, depinde și de pretențiile tale. Problema cu decodorul este de la producător și trebuie s-o rezolve!

Este lansat un nou update de soft pentru STB care remediază această problemă.

• Update-ul la noul soft dureaza intre 5:30 - 6:00 min.

• Dacă se întamplă ca STB-ul sa se blocheze in timpul upgrade-ului, recomandăm scoaterea lui din priză, apoi re-alimentarea după 10-15 secunde.

• Dacă update-ul s-a finalizat cu succes, dar după aceea rămâne imaginea neagră în loc de vizualizarea corectă a unui canal, se operează aceeași procedură ca mai sus: se scoate STB din priză pentru 10-15 secunde si apoi se re-alimentează.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!