Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Ce se mai aude de noul decodor KAON pentru satelit?

Parerea despre noul decodor Kaon

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
809 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salut! Este unul simplu, ca și Samsung, dar care își face treaba. Bineînțeles că este full HD și are ieșiri hdmi, etc.

Detalii pe aici:

https://mediatv-news.blogspot.com/2019/11/tv-dth-ofera-clientilor-noile-modele.html?m=1

Nu știu mai multe, dar am înțeles că deja se folosesc.

Ok.eram curios daca e mai imbunatatit sau daca clienti vechi cum il pot avea?trebuie platit ect..

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
809 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3

Poate ne da detalii cineva care il foloseste deja...

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
809 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3

Nu îl folosesc, dar am întrebat pe cineva care îl cunoaște și mi-a spus că nu e cine știe ce, adică nu are funcții în plus sau alte caracteristici mai wow, ci pur și simplu ia locul celui existent.

Dacă ești client mai vechi și reprelungești, poți negocia acordarea gratuită în custodie a receptoarelor 2 și 3. Primul este oricum gratis. Orange nu oferă decât în custodie (contracost sau gratis) receptoare, deci nu-l poți cumpăra. Sincer, nici nu văd rostul să-l cumperi!

Salut. Am intrebat un baiat care instaleaza orange si m-a informat ca exista doua diferente - calitatea imagini mai buna si softul se actualizeaza instantaneu...asta spune el....

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
809 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3

Nu știu ce să zic. Eu am vorbit cu băiatul care mi-a instalat mie serviciile și mi-a zis că e mai bun Samsung-ul cel mic ( negru). Și n-ar avea de ce să mă mintă, mai ales că mi-a fost elev ( sunt profesor). Și țin foarte des legătură cu el.

Mi-au schimbat vechiul receptor cu noul kaon dar din 19 decembrie 2019 și pină acum 17 ianuarie 2020 nu au rezolvat problema cu subtitrarea. Din 20 programe care trebuiau subtitrate sunt numai 5. Dacă au știut că receptoarelor au probleme de ce le mai dau la clienți? Plata abonament tot aceeași

Ar trebui măcar să compenseze financiar problema asta. Da, e tare neplăcut că nu s-a rezolvat nici până acum. Măcar să-ți dea tot Samsung!

Ciudat ca nu au fost testate inainte sa vada merg, nu merg...E frustrant sa te uiti la un canal si acesta sa nu aiba subtitrare. Daniel, banuiesc ca nu ai umblat in setari si ai dezactivat din intamplare subtitrarile? Oricum bine ca ne-ai spus si noua despre aceasta problema in caz ca este una reala si generala si nu e doar de la Kaonul tau.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Compania Orange spune că e o problema cu acest aparat că nu subtitrează dar eu am o lună de când aștept să se rezolve dar nu sa rezolvat

Mai insista Daniel prin apel la relatii cu clientii. Poate se urgenteaza cumva treaba. A trecut deja o luna,cata rabdare sa mai ai...

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

În prezent, pe serviciul de televiziune prin satelit intampinam o problema cu subtitrarea pe anumite canale. Situația este cunoscuta si se lucreaza la remedierea ei. Așteptăm un update de la dezvoltator.
Mulțumim tuturor pentru înțelegere.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!