Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Când putem folosi reţeaua 5G în Miercurea Ciuc?

Când putem folosi reţeaua 5G în M -Ciuc?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Momentan, reteaua 5G este disponibila doar in marile orase. Probabil in a doua jumatate a anului viitor va fi disponibila si in municipiile resedinta de judet.

Peste vreo doi ani cred că va fi 5g în majoritatea orașelor reședință de județ. La anul va avea loc licitația 5g pentru utilizarea unui spectru mai larg de frecvențe în cadrul acestei tehnologii ( 700, 1500, 2600 Mhz, etc) și de atunci se va accelera procesul de extindere a acoperirii 5g. Până atunci avem 4g/4g+, care în funcție de gadgeturile folosite și de câți utilizatori sunt conectați pe o antenă funcționează mai bine sau mai puțin bine. 5g-ul va veni cu siguranță și va aduce schimbări majore în ceea ce privește viteza și conectivitatea.

Probabil cei de la orange și-au făcut niște calcule și știu deja cu aproximație cam cîți utillizatori are în fiecare zonă pentru a nu monta antene subdimensionate, iar 5G să aibă cîți mai mulți utilizatori. Inceputul a fost mai greu , după licitație se va acționa mai repede pentru implementarea 5G. Va dura ceva timp, dar sper ca in decurs de 2-3 ani să aibă o acoperire cit mai mare la nivel național.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!