Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] HD voce Orange nefunctional pe Samsung J5 2017 dupa update

Salut.. posed un telefon Samsung J5 2017 (J530F.DS). Incepand cu noul uptodate android 9(PIE) HD VOCE nu mai functioneaza; nici macar nu apare in meniul telefonului... am incercat mai multe romuri de pe sammobile dar nu am gasit niciunul deocamdata -telefonul este achizitionat de la Orange Romania
Ce solutie imi recomandati ( sa nu zic si altceva ca rom orange romania android pie nu exista ;) )

Răspunsuri

Presupun ca un downgrade nu-ti suna prea bine, asa-i? :))

Da, aparent asta e inca un telefon fara VoLTE, cu toate ca e cumparat de la Orange. Nici nu stiu ce sa-ti recomand. Pentru ca inca mi-e neclar cine anume ar trebui sa se ocupe de suportul respectiv... Presupun ca Samsung.

Vezi daca reusesti sa iei legatura cu ei: https://www.samsung.com/ro/support/#contact

Din moment ce a mers in versiunea precedenta, si nu mai merge dupa update...eu zic ca cei de la Samsung ar trebui sa stie de ce.

Telefonul nu doar ca este achizitionat de la Orange, dar este si in lista de device-uri cu suport pentru VoLTE: https://www.orange.ro/tehnologii/apel-4g/

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

1.downgrade imi suna bine doar datorita faptului ca STIU sa-l fac ... dar daca samsung a dat PIE pentru el este normal sa-l folosesc pe PIE se misca mult mai bine
2.ESTE un telefon compatibil
Galaxy J5 dual SIM (2017)
Apel 4G
Apel Wi-Fi
3.""chestia"" cu VoLTE se petrece astfel > dupa ce faci un uptodate sau scrii romul pe curat cu odin rom de Romania luat de pe sammobile dupa se tarile minime de introducere reteaua Orange detecteaza cartela sim orange si cere restart , dupa restart se instaleaza""hide"" nu la vedere setarile hd voce etc wifi call ... asta se intampla pe un samsung S6 acum 1 luna (si tot timpul)
4. datorita acestui fapt cred este totusi problema Orange.....

Nu cumva rommul de pe Samsung îți setează alt CSC, deobicei de Ungaria în loc de ROM. Ai putea încerca să pui Pie cu CSC ORO, 100% compatibil cu serviciile Orange.

romul este 100% romanesc oficial ...

de fapt numai romurile astea sunt Romania (ROM) si Romania (__dafone) (CNX) primul este pentru orange si celelalte retele iar al doilea este special pentru __dafone fost connex , Orange nu are rom dedicat pentru modelul asta cu toate ca la comercializat la greu .. o fi o scapare sau o neglijenta ....
nu mai zic ca am incercat si rom din franta dedicat orange ..
deci inca nu am o solutie ...

Am citit și știu că e mai bun Pie, dar dacă nu îți funcționează anumite lucruri esențiale pe el, nu prea văd ce ai putea să-i mai faci. O să întreb eu azi pe cineva care are același model. Îmi pare rău!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Iti zic eu care este solutia , Orange sa faca bine sa ""faca"" un patch pentru telefonul asta sau sa urce un rom Orange android PIE pe sammobile asa cum are si vodafonul pentru modelul asta .

E un model mai vechi și nu știu dacă mai fac eforturi în acest sens. Că a făcut Vodafone, nu e neapărat nevoie să facă și Orange. Poate fac ceva!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Nu este o scuza ! de exemplu modele mai vechi Samsung S6-S7-S8 modele mai vechi au rom dedicat orange ..
Solutiile sunt doua !
1 ORANGE scoate din lista de telefoane care suporta HD voce si Wifi call acest model J530F DS
2 Fac root -twrp-custom rom (CEIA CE AM SI FACUT) , am instalat un rom custom de pe XDA care are activat INS iar acum am cookies de la portocala ...

Da, există această posibilitate cu root. Felicitări!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

singura solutie pentru Samsung J5 2017 (J530F DS) este twrp+root+custom rom

acest subiect l-am deschis special pentru a primi un raspuns oficial (cat de cat) de la orange ... raspuns care nu a venit.......

Vreau sa multumesc Orange si oamenilor care fac aceasta "retea" sa fie "mare" ...
azi am primit e-mail de la "comunitatea Orange" ... sunt multumit de atentia acordata ... si sunt sigur ca se va rezolva intr-un mod acceptabil .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!