Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Știați că Orange a lansat propria fibră cu prețuri și conținut fără concurență?

Se pare că Orange a pornit propria rețea de fibră optică la prețuri și conținut fără concurență. Înțeleg că au în grilă la acest moment în jur de 72 de canale HD și oferă viteze foarte bune la internet. Păcat că nu au și o acoperire pe măsură, că ar rupe piața!
Detalii pe aici:
https://www.orange.ro/love/local/client-orange/

Voi ce părere aveți? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ne bucurăm că a început și Orange să lanseze serviciile de tv și internet prin propria fibră. Le urăm spor la treabă și să extindă acoperirea cât mai rapid. Pesemne, că nu prea ar mai fi de interes achiziția Telekom în acest moment, altfel nu ar mai investi în rețeaua de fibră optică.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Bun si ieftin as zice eu. Asteptam dezvoltarea retelei in cat mai multe localitati. Mi-am dorit fibra cu internet de mare viteza dintotdeauna. Cine stie,poate cat de curand o sa mi se indeplineasca dorinta :)

Ne bucurăm că a început și Orange să lanseze serviciile de tv și internet prin propria fibră. Le urăm spor la treabă și să extindă acoperirea cât mai rapid. Pesemne, că nu prea ar mai fi de interes achiziția Telekom în acest moment, altfel nu ar mai investi în rețeaua de fibră optică.

Ofertă valabilă doar în localitățile Apahida, Pașcani și cartierul Dămăroaia din București.

Vorba reclamei: Pentru restul exista Digi!

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Nu-i rau. Nu-i rau de loc. Din pacate, oferta e valabila doar pentru acele 2 localitati (+ Damaroaia). Sunt curios, pentru restul, se aplica preturile standard? Gen 39 de lei pentru pachetul standard si 44 pentru cel recomandat? Sau este o alta oferta cu totul?

Update:
Presupun ca asta e oferta pentru restul: https://www.orange.ro/love/client-orange/ ?

Nu e rau. Si vad ca au si acoperire (mai nou) unde am nevoie. Hmmm.... Interesant! :D Cine stie, poate in iarna asta, all you need is Love. Orange Love.

Cei care aveti deja, cum e netul pe fibra? Ce se intampla dupa cele 3 luni de HBO inclus (mai este HBO sau e Netflix acum)? Se dezactiveaza automat sau ramane activ dar iti urca pretul abonamentului?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

E un prim pas foarte bun,treptat se vor dezvolta sa nu mai depinda de Telekom si sa aiba propria retea de fibra.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Mi-ar placea sa vad undeva planurile de extindere pentru urmatoarele 3 luni, macar. In functie de asta as putea sti daca merita sau nu sa mai astept iniante de incheierea unui contract nou.

Spre exemplu, am vrut sa trec pe Telekom pentru internet+TV prin fibra, insa acestia s-au oprit cu extinderea la ~200m de casa mea, fara planuri de a continua. Orange are acoperire doar wireless (iar internetul fix 4G mi se pare scump si lent pentru nevoile mele) si am ajuns la UPC. Nu sunt foarte multumit intrucat am doar 25mbps upload si din cand in cand trebuie sa ii sun sa imi deblocheze canalele TV, insa erau singurii in afara de Digi care aveau acoperire la mine acasa.

Despre preturi ce pot spune? Mi se par foarte bune (platesc dublu pentur mai putin), dar ca sa beneficiez de discountul de 300 euro trebuie musai sa am un abonament de 20 de ani sau pot avea doua abonamente cu 10 ani vechime fiecare? :)

Desi nu sunt multe informatii suplimentare, am inteles: Orange se extinde la mine cam pe cand imi expira perioada minima la UPC :)
Ok, nu _stiu_ ca la mine, scrie doar 14 judete. Nu imi permit insa sa fiu carcotas, nu? Dar oare extinderea pleaca dinspre punctele de prezenta cu infrastructura proprie cea mai dezvoltata deja? Daca da, atunci am totusi o sansa...

Momentan cam restrânsă aria, dar, e un început.. important e ca s-a început si ca exista planuri de extindere.. poate nu au renunțat inca la preluarea Telekom, daca-i avantajează, poate doar au un plan B, daca nu ies discuțiile cum își doresc, sau suficient de repede :D

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Pentru a primi acel TCL Plex trebuie sa-ti faci si abonament de voce...? Informatia de pe site mi se pare un pic confusing.

Pe de o parte avem:

"Ai un abonament de voce mobilă sau cartelă prepay? Adaugă si un un pachet Orange Love cu internet prin fibra plus TV prin cablu de la 8€/luna si beneficiezi de super oferte la device-uri."


Pe de alta avem:

"Pentru a beneficia de oferta cu telefon și smart TV TCL de la 0 euro trebuie să:

  • achiziționezi serviciile Orange Home Net și Orange Home TV prin cablu, pe o perioadă de 2 ani
  • portezi abonamentul din altă rețea, să activezi unul nou dacă ai minimum 1 an vechime în rețea sau să prelungești abonamentul existent Orange Me de minim 11 €, pe 2 ani
  • Prețul promoțional include un bonus de vechime de până la 300 €, câte 15 € pentru fiecare an petrecut în rețea, la o vechime de 20 ani. Bonusul se poate aloca o singură dată. Smart TV-ul TCL de 81 cm este oferit bonus la achiziția telefonului TCL Plex. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil."

    Deci, sa inteleg ca trebuie sa indeplinesti ambele conditii...? Sau este un "sau" intre ele? De asemenea, sunt bundled impreuna? Adica poti sa ai doar telefonul separat la un abonament Orange Love? Sau ai doar varianta pachetului simplu de Internet + TV (fara cadou) sau cu ambele cadouri, dar numai daca iti faci si un abonament de voce? Nu mi-e foarte clara oferta.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Oferta si servicile astea nu erau lansate mia devreme! Acum trebuie sa astept un an pentru a termina nou contract si intretimp sper sa gasesc cev a super!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!