Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce nu se vad meciurile din campionatul Angliei pe Eurosport?

Eurosport ro nu este in grila

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Sunt în grilă Eurosport HD și Eurosport 2 HD, dar din câte știu eu, nu este versiunea aceea Eurosport.ro, ci versiunile internaționale. Nu sunt un pasionat al canalelor de sport, dar am văzut că sunt destule meciuri pe canalele Look HD!

Probabil trebuie sa negocieze cu furnizorul, în speță Discovery România. Depune o sesizare să intre varianta românească.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Fiecare televiziune negociază cu cel care deține drepturile TV pentru un campionat dintr-o țară, in general pe o perioadă de 4-5 ani. Daca nu se ajunge la un acord, atunci pe acea perioadă televiziunea respectiva nu are drept de transmisie a competiției respective. Eurosport a pierdut drepturile de transmisie acum 2 ani, când a încetat contractul de furnizare cu producătorul meciurilor. Și până nu va trece acea perioadă de 5 ani, nu va avea drept de transmisie, doar in cazul in care se renegociază contractul pe perioada rămasă...

Eurosport transmite Premier League doar pe teritoriul României, prin Eurosport 1 SD/HD. Din păcate au pierdut Bundesliga, care a fost transmisă pe Eurosport 2 SD/HD.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Da, dar la Orange tv e doar varianta internationala si nu vad maciurile, asta voiam sa spun..De ce oare nu se vad meciurile cu varianta Eurosport ro...

Nu au varianta respectivă în grilă. Știu că la satelit au introdus pentru foarte puțin acest program, după care nu știu ce s-a întâmplat și l-au retras. Poate că vor face ceva și în acest sens, dacă vor fi mulți doritori care insistă să fie introdusă varianta respectivă.

Pentru că nu există contract de difuzare (preluare) între grupul Discovery și Orange RO a programului Eurosport 1 RO. Depune o sesizare la ei, ca să introducă acest canal tv.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Trimite mail la serviciul.clienti@orange.com, cu subiect canal Eurosport 1 varianta localizată pentru România.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Foarte bine. Sa ne ții la curent cu răspunsul primit.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Să știi că s-a mai solicitat acest lucru pentru tv satelit. Ideea este că dacă ceri pentru cablu, nici nu ar avea cum s-o facă, pentru că programele transmise în această grilă sunt preluate de la Telekom.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!