Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Pentru cei care dețin Samsung A50, vi se întâmplă să aveți erori cu camera ?

Vi se închide camera din senin ? Fără să faceți ceva ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu dețin acest telefon, dar are un prieten de-al meu și nu întâmpină astfel de probleme. Mă gândesc să nu fie și de la frig. Ai probleme peste tot sau numai afară?

@Vio73, nu mi se întâmplă afară, ci înăuntru. Am crezut că este de la setările de activare a pozelor prin mișcarea mâinii, dar sunt dezactivate.

Pare o problema mecanică mai degrabă decât software. Îți recomand să-i faci retur la telefon dacă te încadrezi în cele 14/30 de zile sau în service autorizat Samsung, în speță ESD.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Și eu zic la fel! Dacă te încadrezi în termenul legal de 14 zile, dă-l retur iar dacă nu, trimite-l în service. Să ne ții la curent! Succes!

Sotia mea are un samsung galaxy A50 si nu are nici un fel de probleme cu telefonul. Nu se bloceaza, sta cu telefonul in mana aproape toata ziua si nu mi-a spus sa aiba vre-o problema cu acesta. Eu te sfatuiesc sa incerci un restart, daca problema persista, incearca si o revenire la setari din fabrica, iar daca nici dupa toate acestea problema nu se rezolva, mergi intr-un service samsung. Eu tind sa cred ca ar fi totusi o problema de soft! Stiu ca am mai auzit in trecut probleme cu anumite telefoane inclusiv de la samsung, iar dupa un update de soft, problemele s-au rezolvat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!