Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

7 lucruri pe care le poți face cu ajutorul aplicației My Orange

Ai de ceva timp aplicația My Orange pe telefon sau tocmai ai instalat-o și vrei să-i afli toate secretele? Uite câteva dintre lucrurile pe care le poți face în aplicație:

 

1. Reîncarci o cartelă PrePay

Dacă vrei să reîncarci o cartelă PrePay o poți face din secțiunea “Reincarca”. În listă ai și opțiuni de Roaming.

 

2. Descarci, consulți si plătești factura

În secțiunea “Facturi”, dacă apeși pe cele 3 puncte din dreptul facturii pe care dorești să o descarci, ai 2 opțiuni: “Descarcă factura” și “Descarcă detalii factură”. Tot în această secțiune poți vedea istoricul facturilor tale și poți plăti facturile neachitate sau chiar factura unui prieten. Și ca să nu introduci datele cardului de fiecare dată, poți să le salvezi direct în aplicație.

Mi se pare super simplu să plătești facturile din aplicație, nici nu ma țin minte când am fost ultima oară într-un shop pentru plata facturii :)

 

3. Votezi și activezi beneficiul actual disponibil

Din meniul “Mai multe” alege opțiunea “Beneficii” și apoi în secțiunea “Alege Beneficiul” ai informații despre beneficiul actual pe care îl poți activa și de asemenea poți vota beneficiul viitor.

Îmi place mult opțiunea aceasta și mă uit mereu să văd ce beneficiu este disponibil, a devenit deja un obicei pentru mine.

 

4. Activezi și dezactivezi alte servicii pe abonament (ex. apeluri internaționale, barare/ debarare date mobile)

Alege opțiunea “Servicii” din meniul “Mai multe” și în categoria dedicată poți activa sau dezactiva serviciul.

 

5. Consultă harta de acoperire

Poți verifica oricând acoperirea serviciilor de internet și voce mobilă și starea rețelei din zona ta. Cum? Accesează din meniu “Mai multe”, apoi opțiunea „Cool de la Orange” și „Acoperire”.

 

6. Testează calitatea conexiunii de internet

În doar câteva secunde poți evalua calitatea conexiunii tale la internet dacă intri în meniul “Mai multe”, secțiunea „Cool de la Orange” și „Qualitest”.

 

7. Configurează și setează widget-ul My Orange

Pentru a vedea simplu și rapid ceea ce te interesează din aplicație, direct pe display-ul telefonului, o poți face folosind widget-ul My Orange. Acesta se actualizează automat o dată la două ore sau manual oricând dorești prin apăsarea butonului “Actualizare”.

Eu l-am setat de curând și mi se pare foarte util, ca resursă am selectat MB nat și oricând am nevoie să văd un update, dau refresh. Super simplu!

 

Pentru telefoanele cu sistem de operare Android:

 1. Ține apăsat pe ecranul principal al telefonului 
 2. Selectează Widgets - My Orange 
 3. Configurează widget-ul cu numărul tău de telefon
 4. Alege culoarea de afișare a widgetului
 5. Alege resursa la care vrei să ai acces permanent
 6. Salvează datele configurate

 

Pentru telefoanele cu sistem de operare iOS:

 1. Glisează până la ultimul ecran din stânga 
 2. Derulează până la butonul de editare și apasă-l
 3. Selectează widgetul My Orange ca să îl activezi
 4. Alege resursa la care vrei să ai acces permanent

 

Dacă nu ai încă aplicația, o poți descărca din Google Play (pentru Android) sau din App Store (pentru iOS).

 

Știai despre aceste beneficii pe care le oferă aplicația My Orange? Ai alte trucuri pe care vrei să le împărtășești cu noi?

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Intradevar cand ai un wallpaper dragut nu vrei sa fie acoperit de widgeturi,eu insa pun wallpapeuri standard. Cred ca tine de gusturi. Mie imi plac widgeturile mari si aratoase cum sunt cele de la Orange sau Spotify.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!