Întrebare fară răspuns

Pot beneficia de creditul my reserve daca sunt in biroul de credit?

Pot beneficia de creditul my reserve daca sunt in biroul de credit?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu cred că se acordă. Cred că se verifică BC.
Dar poți încerca să soliciți instituției financiare care te-a raportat ștergerea. Poate ai noroc și nu te-au notificat. Să nu faci solicitarea printr-o firmă care se ocupă de transmiterea cererilor de ștergere din BC/avocat și care îți iau bani pentru asta, pentru că nu te-ar ajuta mai mult dacă ai face singur solicitarea.
Instituția care te-a raportat verifică acordul/notificările/documentele poștale cu care au fost trimise notificările și dacă nu sunt în regulă sunt făcute corecțiile necesare
Late edit. Pe site-ul orange la conditiile pentru accesarea creditului nu apare nimic legat de restantele raportate la BC Conditiile de eligibilitate: clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România, cu vârsta de peste 18 ani, venit net lunar de minimum 400 lei și cu vechime minimă de o lună raportată la ANAF, la actualul loc de muncă.

Am găsit niște informații de prin 2018 cu instituțiile care transmit date la BC, dar Orange a început să acorde credite de anul acesta
https://www.bancherul.ro/stire.php?id_stire=18313&tit...

Salut. Orange Money este IFN adica insitutie Financiara Nebancara, iar conditiile de eligibilitate pentru creditul My reserve sunt urmatoarele : clienți persoane fizice cu rezidență fiscală în România, cu vârsta de peste 18 ani, venit net lunar de minimum 400 lei și cu vechime minimă de o lună raportată la ANAF, la actualul loc de muncă...
Pe scurt, se poate sa iei un credit my reserve chiar daca ai restanta in alta parte.

Nu o sa-ti aprobe cererea pentru ca te verifica in baza de date a biroului de credit si pana nu-ti clarifici situatia cu fostul creditor nu discuta nimeni cu tine.

Daca fostul creditor nu poate face dovada ca te-au informat asupra faptului ca risti sa intri in baza de date a biroului de credit si raportat ca fiind rau platnic, poti depune o plangere impotriva lor si vor fi obligati sa inlature datele tale din baza de date a biroului de credit.

Cred ca toti te verifică la BC, însă, cred si ca IFN-urile sunt mai permisive decât băncile, în astfel de situații.. Deci, poti afla doar daca aplici pentru un credit My Reserve.. Succes! :)

@Ctruta poti beneficia fara probleme. Iti trebuie doar adeverinta de venit.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Da e diferit iar asta e o chestie buna :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!