Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cum se imperecheaza telecomanda orange tv digital?

cum se imperecheaza telecomanda orage cu tv?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Fii mai explicit! Te referi la telecomanda pentru cablu sau satelit? Există posibilitatea să îți iei CAM la ambele și folosești doar telecomanda televizorului. Altfel, e mult mai complicat. De exemplu, eu la unul dintre tv-urile pe care văd televiziunea satelit și este unul Samsung, pot folosi parțial telecomanda de la tv ( nu pot schimba canalele).

Nu știu să răspund la întrebarea pe care ai adresat-o, dar personal nu folosesc telecomanda televizorului (care este oricum stricată de la câte cazături a luat :)). Eu pornesc televizorul din butonul de pe el și utilizez strict telecomanda de la receiver-ul pe care l-am primit de la Orange pentru a schimba canalele și pentru a modifica volumul.
Trebuie să menționez că mă uit destul de puțin la TV

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!