Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs in Comunitatea Orange

Update 13.12

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

Ana Maria

Cata_G

Denis

L3ON1D4S

LittleWanderer

LiviuC

mirelcristin

Monibcr

simona20maria

 

Felicitări!

 

[Salut tuturor!

 

Sunteți pregătiți pentru primul concurs al Comunității Orange? Puteți câștiga una dintre cele 10 boxe portabile JBL Go 2 ca să intrați cu dreptul în luna cadourilor!

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe buton Răspunde) care să cuprindă răspunsurile la cele 3 întrebări de mai jos. Dacă răspundeți corect la toate intrați automat în tragerea la sorți și puteți câștiga una dintre boxe.

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa de e-mail asociată contului vostru de My Orange.

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă toate răspunsurile și să nu adăugați alte comentarii adiționale. Ca să puteți răspunde trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă membru al comunității aveți aici descriși pașii pentru a deveni membru.

 

1. Cum se numea înainte aplicația "My Orange"?

a. Contul meu

b. Contul Orange

c. Orange Account

 

2. Ce cuvinte se ascund mai jos? Rezolvați anagramele:

NSA5REGLA

YGEMONEANOR

 

3. În ce an Dialog a devenit Orange?

 

Campania se desfășoară în perioada 2 - 8 decembrie 2019, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 13 decembrie.

 

Mult succes!]

Răspunsuri

Pagina 1 din 148

1.a. Contul meu
2. LANSARE 5G
ORANGE MONEY
3. Aprilie 2002

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

1. Contul Meu
2. Lansare 5G / Orange Money
3. 5 Aprilie 2002 Dialog si ALO devin Orange

În mai 2000, France Telecom a cumpãrat compania Orange din Marea Britanie si a decis ca acesta sã fie numele grupului sub care sunt reunite activitãtile sale de comunicatii mobile. Astfel, incepând cu data de 5 aprilie 2002 Dialog si Alo au devenit Orange.

P.S. - @Orange, am clipul video (reclama tv) prin care era anuntata aceasta noua identitate de brand. Cum procedm sa-l urcam in comunitate? Ma gandesc la faptul ca ar trezi amintiri placute printre dinozaurii diALOg / ALO si curiozitate printre utilizatorii Orange.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!