Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concursuri Orange TV Go (dec. 2019)

Știați de cele 2 concursuri active pe Orange TV Go? Sunt niște premii faine în joc, dacă vă doriți să participați :)

  • Dacă urmăriți Cartoon Network în aplicația Orange TV Go puteți câștiga una dintre cele trei biciclete de copii sau unul dintre cele 10 pachete speciale - detalii aici
  • Dacă urmăriți History Channel HD în aplicația Orange TV Go puteți câștiga unul dintre cele 2 iPad-uri - detalii aici

Ambele concursuri sunt disponibile până în data de 12 Decembrie 2019.

V-ați înscris?

Răspunsuri

Eu am o curiozitate... Cât trebuie să urmărească cineva canalele acelea? 1-2 minute sunt suficiente? Sau câteva ore? Cine stabilește durata de urmărire a canalelor?

Multumesc Anca07, chiar ma intrebam cum putem participa. Prin simpla accesare a posturilor respective avem sansa sa castigam. Succes!

Multumesc @Anca07. Eu am incercat sa deschid regulamentul dar nu a mers. Ma bucur ca este concursul atat pentru clienti PrePay cat si pentru abonati Orange.

Mi se pare normal că și utilizatorii prepay să poată participa la astfel de concursuri. Traficul de internet bonus foarte mare le permite să folosească aplicația Orange TV Go. Nu sunt sigur,dar pe prepay traficul făcut în Orange Go se contorizează,nu?

Ideala este buna, cu mențiunea ca desenele animate ce rulează astăzi pe Cartoon Network nu prea pot fi numite desene animate. Cei care au avut șansa să aibă în grila Cartoon Network prin anii '90 știu ce vreau sa spun.

Cat despre History România..... acolo promo și publicitatea sunt din când în când întrerupte ce ceva conținut propriu.

Sunt de acord cu tine @FaraUnID. In copilarie vizionam cu placere Cartoon Network pentru desenele comice si uneori si educative. Acum in mare parte sunt cu vampiri, monstri, violenta... desene ce eu as evita sa las copiii sa le urmareasca. :(

Într-un timp scurt, Boomerang a înlocuit cu succes Cartoon Network, după un timp au început sa copieze și ei pe Cartoon. În prezent, mai bine te uiți la un film animat decât desenele animate, pline de violență.

Nici desenele animate nu mai sunt ce a fost altadata. Înainte cât le vizionai făceai o burta de râs,te simțeai bine. Acum te țin încrâncenat,nu mai au nici o legătură cu amuzamentul. Noroc cu Mișa și ursul ei care mai mențin trendul trecut.

Sunt de acord cu @Ascary... Din păcate, lumea este în mișcare și nici acest segment, al desenelor animate nu a rămas ne modificat...

Cu foarte multa placere si succes tuturor! Cu ocazia aceasta mi-am instalat si eu aplicatia, pentru ca spre rusinea mea, nu am avut-o instalata pana acum.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!