Întrebare fară răspuns

Cum se activează un beneficiu din My Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Deocamdată nu i-a venit încă rândul. La mine apare că e disponibil Deezer, iar sub el, ai disponibilă funcția ,,Activează". Când vei avea disponibilă acea opțiune, apeși pe acel ,,Activează " și apoi trebuie să primești un sms de confirmare a faptului că opțiunea e activă. Succes!

Deocamdată a fost votarea unuia dintre cele două beneficii si, asa cum scrie si pe poza postata de tine, il poti activa până în 14 ianuarie.. probabil, in functie de cum are fiecare valabil beneficiul activat anterior, va apărea si pentru acesta activează.. nu poti avea două beneficii gratuite in acelasi timp..

Salut! A fost vorba de un vot, in care se activa ceea ce majoritatea decidea. Majoritatea a decis că vrea internet, așa că toți vor trebui sa se conformeze și vor primi beneficiul ales de cei mai mulți...
P.S. vezi că nu ai acoperit Nr de telefon la toate screen shot-urile

cocolosh nu ai cumva setat fontul prea mare pe telefon? Incearca doar de proba sa pui un font mai mic si vezi dupa aceea daca vezi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!