Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Orange mai comercializează becuri inteligente?

Într-o vreme am văzut că în magazinul Online se găseau becuri inteligente dar nu mai țin marca. M-ar interesa oricum ceva in genul Philips Hue.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nici nu am știut că în magazinul Online Orange s-au vândut vreodată becuri economice. De curiozitate am intrat în magazin (pagina dedicata BF) și la accesorii am găsit senzori, camere wifi, huse și folii de telefoane și alte gadgeturi.

Mi se pare destul de interesant faptul că poți schimba culorile în nuanțele dorite și poți crea o atmosferă destul de plăcută.

Asa este Vio,plus alte lucruri interesante. Aprinzi-stingi lumina de oriunde ai fi,pleci de acasa se stinge lumina,vii acasa se aprinde,creezi scene si multe multe alte chestii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!