Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Daca sunt intr-o tara UE si sun in Romania, din ce resurse se consuma?

Daca sunt in Italia si sun/trimit mesaje cuiva din Romania (tot orange) mi se consuma din resursele disponibile roaming see sau din cele nelimitate in retea?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut,
Daca ai activat o optiune de 10/12 euro, poti folosi in roaming toate cele 2000 de minute/sms-uri catre orice destinatie din Spatiul Economic European, inclusiv Romania (statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia). In SEE se taxeaza sau se consuma din beneficiile optiunii cu roaming SEE doar apelurile efectuate si mesajele scrise trimise. Apelurile si mesajele scrise primite sunt gratuite.
Pentru a afla informatii suplimentare despre cum se face taxarea pe cartela ta PrePay, iti recomandam link-ul https://www.orange.ro/help/cum-se-face-taxarea-atunci-cnd....

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Maxim 4 luni, cu condiția ca resursele consumate in roaming sa fie mai reduse decât cele consumate in tara, in perioada monitorizata.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!