Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce Orange nu fidelizează abonații cu o ofertă peste ce oferă concurența?

Am abonamentul expirat de 1 luna. Vreau sa il prelungesc, dar vreau un telefon bun la un pret foarte bun. Dupa 10 ani de Orange ma vad in situatia de a alege concurenta deoarece ofera mai mult si un pret mult mai mic la ceea ce doresc eu. Desi am informat un agent din call center, raspunsul a fost simplu..."daca vreti sa intrerupeti colaborarea de 10 ani cu Orange, mergeti la Vodafone". Pai cum daca e mult mai avantajoasa oferta lor decat a voastra?
De ce Orange nu lupta sa pastreze clientii vechi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 7 din 8

Aho aho de Anul Nou
Orange va face cadou,
E istorie, nu ceva nou./
Acum tu oare chiar ai vrea
Minute gratis sa primesti
De costuri nici ca te-ar durea,
Important doar sa vorbesti?/
Or fi modificat si ei salarii,
Tinte catre o retea ideal
Ca doar de aceea ca barbarii
S-a modificat totul... "unilateral"./
Dar Orange stiu c-a petrecut
Pentru-n prepay de incarcat
Ca 4 ore au tot trecut
Pana sa apara "realizat"./
De atunci am tras si-un somn
Lasand pe Orange sa realizeze
Daca vrea sa fie domn
Si de An Nou sa nu fenteze.

Nu e vorba de negociat si ar fi culmea sa pretinzi. E vorba ca daca grarantezi ceva sa nu umbli cu ciorile... Se cheama etica. Cand si o activare dureaza cateva minute, o incarcare la peste 4 ore e jenant pentru un operator profesionist.

La mulți ani tuturor,au trecut numai cîteva ore din noul an și au apărut cîteva probleme , nu vă faceti prea multe griji că toate se vor rezolva.Și cei de la Orange au sărbătorit intrarea în noul an ,trebuiesă fim puțin mai îngăduitori și toate problemele se vor rezolva. Va doresc un nou an fericit și plin de bucurii.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

La multi ani tuturor. Intrucat cand e vorba de bani nu exista ingaduinta, sentimentul e reciproc: fara ingaduinta. Iar daca garantezi o incarcarea a se efectua "de indata", nu mergi nici la petreceri si nici la somn pana nu rezolvi solicitarea. Dupa 4 ore in era minutelor (ca sa nu spun secunde) este un test esuat pentru dragul de Orange dupa standardele pe care le afiseaza si in cauza... le pretind reale.

Orange are standardele lui dar nu sunt perfecte și nu vei găsi nicăieri perfecțiune. Toate lucrurile au o marjă de eroare , trebuie să fim optimiști și să găsim soluți care pe viitor ne vor ajuta în rezolvarea problemelor.O zi bună.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

La multi ani Ascary. Sa ai parte de oferte si avantaje reale, nu vrajite. In cazul meu la prepay ma adaptez nevoilor nu cerintelor universale. Asteptari nu mai exista. Daca stiam ca nu ma descurc, ramaneam pe abonament. Dar am zis sa nu ramana sim-ul singuratic. De aceea m-am trezit incarcandu-l.

Eu sunt mulțumit deocamdată de orange.

daniel_costel
daniel_costel

daniel_costel

User level
Nivel
1
202 / 750
puncte
Custom field 2
daniel_costel

Daca ati cunoaste valoarea unei prajituri, v-ati multumi doar cu o simpla si singura felie la pret de tort? Totusi, nu cumparam tarate la pret de faina alba.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!