Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce Orange nu fidelizează abonații cu o ofertă peste ce oferă concurența?

Am abonamentul expirat de 1 luna. Vreau sa il prelungesc, dar vreau un telefon bun la un pret foarte bun. Dupa 10 ani de Orange ma vad in situatia de a alege concurenta deoarece ofera mai mult si un pret mult mai mic la ceea ce doresc eu. Desi am informat un agent din call center, raspunsul a fost simplu..."daca vreti sa intrerupeti colaborarea de 10 ani cu Orange, mergeti la Vodafone". Pai cum daca e mult mai avantajoasa oferta lor decat a voastra?
De ce Orange nu lupta sa pastreze clientii vechi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 8

@Miha Z ai dat 1500 lei avans, apoi 145 lei lunar adica 145*24 luni= 3480 lei. Sa inteleg ca ai platit pe acest telefon 4980 lei? si mai dai si 8 euro pe telefon?
Eu nu ma arunc la asa cheltuiala, dar fiecare decide ptr el.
@Vio73 asa e cu rabdare si insistenta. Am rabdare si inca mai insist, chiar nu as vrea sa plec de la Ornage si ma agit pana obtin ceva macar apropiat de preferintele mele. Multumesc de sfat.

Note 10+ e un telefon foarte scump oricum ai da-o. :)) Si cam ala e pretul lui in magazin (aprox 4900 lei).

Un avans de 1500 de lei mi se pare decent, avand in vedere pretul total al telefonului.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Razvan....cica "Retentia" este acelasi departament cu "Ofertarea". Am luat legatura cu ei prin chat si asa mi-a zis o domnisoara de acolo. Mi-a deschis ticket si ma vor suna din nou. :)) iar ma distrez...sau iar se distreaza. Va fii din nou o convorbire intre enorias si popa....ori vorbesc eu si se crucesc ei...ori vorbesc ei si ma crucesc eu. Sa vedem.

@Cipikkus pretul mobilului este ~ 5000 Roni. Abonamentul mi s-ar fi scumpit din aceasta luna de la 5 Euro la 7 Euro. Asa ca am preferat sa-l fac eu de 8 Euro si sa achizitionez si un mobil.
@arsradu in mod normal avansul la mobil parca era in jur de 600 sau 800 Roni. Dar am avut vouchere insumand 1500 Roni si le-am folosit pentru a reduce rata mobilului.

Super, Miha! Sa-l stapanesti cu placere! :D

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Eu cred că atât Mihaela cât și Vio au făcut o alegere buna.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Miha Z ... vouchere?
Acum ma gandesc serios la experienta voastra cu abonamentul de 8 euro si o eventuala rata...dar si la o eventuala rata la un magazin gen Altex, eMag, si sa raman cu abonament mic si beneficii multe.

Din păcate pentru cei care nu pot aduce o adeverință de venit ,varianta Altex,Flanco etc nu merge. Ce este bine la Orange e că ei nu cer așa ceva.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Ascary eu deja am un card de cumparaturi rate fara dobanda de la CreditEuropeBank si avantajos. Nu imi fac o rata clasica in magazin (alea sunt cele mai "pacatoase"). Dar vedem ce va fi.

Daca ai deja card e ok,dar și pentru ăla trebuie adeverință de venit daca vrea cineva să își facă unul.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!