Întrebare fară răspuns

De ce nu merge facturarea cu Orange PrePay pe aplicații în Google Play?

Nu am abonament dar am euro pe cartelă si totuși nu merge sa bag bani în joc deși înainte mergea ? Nu se mai poate decât pe abonament ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cred ca ai un thread similar aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2148440-plata-jocurilor-aplicatiilor-app-store-numarul-orange

Cat despre de ce, sincer eu n-am cumparat niciodata din jocuri decat cu cardul. Nici nu stiam ca se poate pe cartela... Stiu ca ultima data, chestiile astea erau posibile doar pe abonament.

Presupun ca exista un motiv pentru care s-a ales varianta asta. Cel mai bine da un mail la serviciul.clienti@orange.ro si intreaba daca s-a schimbat ceva in politica Orange cu privire la chestia asta. De asemenea, poti incerca prin apel la 300, sau pe chat, folosind Djingo. Poate Google nu mai da voie.

De curiozitate, primesti vreo eroare cand incerci sa faci o plata de genul asta? Sau pur si simplu nu mai ai optiunea in meniul aplicatiei/jocului?

@Claudiu_4, ai reușit să faci plata în Google Play? Ar trebui să funcționeze și pentru abonament și pentru PrePay.
Ne dai, te rog, mai multe detalii? Mulțumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!